Nuri Mustafi forlænger med BB

Nuri Mustafi, FCF-BB

Den 31-årige Nuri Mustafi har forlænget sin kontrakt med Brønshøj, så han er at finde i Brønshøj frem til sommer.

- Nuri er en vigtig spiller, der med sin erfaring og den ro han udstråler både med og uden bolden betyder rigtig meget i forhold til organisationen på holdet, siger fortæller sportschef Thomas Ibsen.

Nuri Mustafi blev hentet til hvepsene i sommers fra den Makadonske klub FK Skhendija.

BB-AGF-26.11.14-Nuri

-Nuri har udviklet sig til at være en nøglespiller for os. Både hans indsats på banen, men også hans ageren udenfor banen tjener som et forbillede for hele truppen, uddyber cheftræner Carit Falch.

Tidligere har han spillet i både svensk og finsk fodbold for klubberne Porin Palloilijat, Sundsvall og Ljungskile.

Forsvar 30
Nuri Mustafi

- Nuri er professionel i alt hvad han foretager sig. Jeg er meget glad for at Nuri stadig er en del af vores spændende hold. Han er en vigtig faktor i at bygge videre på vores kultur og spillestil og i at skabe resultater i Brønshøj, fortæller træner Carit Falch.

Nuri Mustafi har spillet 20 kampe for Brønshøj og scoret et mål.

- Og så betyder det rigtig meget for kontinuiteten at vi holder på stammen og Nuri har været en vigtig spiller i efteråret, så det bliver en sand fornøjelse at se ham trække i hvepsetrøjen igen til foråret, siger en storsmilende Thomas Ibsen.