Mindeord for Jørgen E. Larsen

Tingbjerg Ground

Vor tidligere cheftræner Jørgen E. Larsen er død 74 år gammel.

Jørgen E. var cheftræner i foråret 2006 for vort daværende divisionshold i ViaSat divisionen (1. division)

Han kom tilbage til Danmark efter 14 år som træner i Qatar, Malaysia, Ghana og Dubai og med et stort og respekteret internationalt CV i bagagen.

Jørgen E. var 60 år, da han begyndte som cheftræner i vor klub i januar 2006. Han overtog et hold der lå på sidstepladsen med kun 8 point for 15 kampe.

Med sin store trænererfaring håbede vi, at han var i stand til at klare os fri fra nedrykningen, og hans trænerindsats i det halve år han var cheftræner, kan bedst udtrykkes ved både nuværende og daværende assistenttræner Poul Olesens kommentarer: ”Jørgen E. var en superprofessionel træner med bl.a. mange og inspirerende træninger og allermest var han blandt spillerne en yderst populær og dybt respekteret træner.”

Desværre var vort divisionshold ikke i stand til at leve op til Jørgen E`s forventninger og indsats, så han valgte at stoppe efter vor nedrykning til 2. division og efter kun 1/2 år på posten som cheftræner og desværre også  uden en eneste sejr.

Som den hyggelige og humoristiske person han også var, sluttede han af med at sige at hans tid i BB trak lidt ned på hans internationale flotte CV.

Vi mindes med både glæde og beundring Jørgen E. Larsen for hans  tid i vor klub.

Æret være Jørgen E. Larsens minde.