Magnussen: Havde fortjent mere

Jonas mod Avarta

Vi har talt med Jonas Magnussen om kampen i går mod Avarta. Her kommer han ind på sin egen præstation, kampens resultat og hvordan det var at få debut for Brønshøj.

- Det var en fed oplevelse at få debut for Brønshøj. Jeg havde på forhånd hørt om de trofaste fans, men at opleve dem som spiller under kampen, var fantastisk, så stor cadeau til dem. Det var dejligt at komme i gang med sæsonen igen efter en lang vinteropstart med en masse træning. Så at komme ud og kæmpe om point igen var meget tiltrængt, og noget vi spillere nød i stor stil, siger Jonas.

Jonas i fuld sprint

Jonas skiftede i vinterpausen Ringkøbing ud med Brønshøj. Et skifte, som Jonas var glad for at tage, og han er også faldet godt til i Brønshøj.

- Hver sin klub har sine egne kendetegn og værdier, så selvfølgelig har det været noget nyt at komme til Brønshøj. Men det er noget, som jeg er meget glad for, og følte jeg var klar til, derfor tog jeg springet. Staben, menneskerne i klubben og især spillerne, har taget utroligt godt imod mig lige fra dag ét. Omklædningsrummet er helt fantastisk. Det værdsættes meget, og jeg nyder at komme ud i klubben hver dag, fortsætter Magnussen.

Brønshøj førte som bekendt 2-0 ved pausen ude mod Avarta, men med en mand i overtal, lykkedes det Avarta at score til både 1-2 og 2-2. Og de var da også en flot skuffede, der gik fra banen i går.

Jonas mod Avarta

- Efter kampen var vi allesammen skuffet over det ene point, da vi havde fortjent mere. Vi havde kampen i vores hænder og var kontrollerende, men det var tydeligt at se, hvordan det røde kort ændrede kampen markant. Det er fodbold, og den slags kan ske. Vi blev presset lige fra 2. halvlegs start, så det var en kamp, der skulle fightes hjem. Det synes jeg, at spillerne gjorde rigtig godt, og vi løber utrolig mange meter for hinanden. Desværre for os får de udlignet til sidst, så det er klart, at vi føler os snydt, over ikke at få de 3 point, fortæller Jonas yderligere.

Det var jo Jonas’ debut i går, og selvom det ikke blev til alle tre point, så var han godt tilfreds med sin egen præstation.

- Jeg synes personligt, at jeg leverer en solid præstation, hvor jeg starter på den centrale midtbane, og slutter på venstrebacken. Jeg erobrer en del bolde og spiller fornuftigt fodbold. Jeg fik løbet en masse meter og bidraget med god energi og aggressivitet. Så jeg er tilfreds med min indsats i debuten, men også træt af, at jeg ikke fik mere ud af min chance i 2. halvleg. Det må jeg have til gode i næste weekend, hvor vi skal have alle 3 point, slutter debutanten.