Löween: Vi får den reddet

Löween i aktion

Efter søndagens kamp mod AB tog vi en snak med kampens spiller Casper Löween Jensen eller som en af holdkammeraterne kaldte ham på Instragram: Jennardinho. Löween spillede en fremragende kamp, hvor det blev til et mål og to assists. Om sin egen præstation havde han følgende at sige:

- Jeg er meget tilfreds. Det var første kamp efter en rigtig lang periode, så rigtig godt tilfreds - også for holdet. Jeg synes, vi gør det sindssyg godt. Vi kommer lidt dårligt ud til 2. halvleg, men vi får den reddet. Trætheden tager over til sidst, men det er fremragende arbejde efter sådan en tre måneders pause, fortæller Löween.

De tre måneders pause skyldes Corona’en, og det var først i onsdags den 10. juni, at spillerne vente tilbage til træningsbanen. Der var da heller ikke meget tilbage i tanken hos Casper, men han lover at kunne fortsætte den gode form mod Thisted.

- Jeg er meget træt efter i dag, og jeg har fået krampe i min højre læg. Men jeg er klar om en uge, fortsætter kantspilleren.

Det var en målrig affære i Slaget om Mosen, hvor AB havde bolden mest og de fleste chancer, men hvor vi var kyniske i vores afslutninger. Löween kunne også godt acceptere det uafgjorte resultat.

- Vi vil jo altid godt vinde, men AB har lidt til sidst, så alt taget i betragtning, så er 4-4 et okay resultat, slutter Jennardinho.