Kom ud af busken

IMG_1041

Endnu en uge er gået, og nu har vi rundet de første kr.50.000 i kapitaludvidelsen, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for.

Men ser man nærmere på tegningerne, kan man konstatere, at der indtil videre kun er 11, som har været på banen og givet klubben en udstrakt hånd.

Der er tale om et par tidligere førsteholdsspillere, supporterne + privat, en far til en nuværende førsteholdsspiller, et bestyrelsesmedlem, en livslang fan bosiddende i Jylland, programredaktøren, en tidligere BB’er som også er bordtennismand og så formanden.

I betragtning af, hvor mange mennesker, som har og har haft deres gang i klubben gennem tiden, må der fortsat være en hel del derude, som gerne vil hjælpe deres klub.

Husk bare på at intet beløb er for lille, og selvom 1 enkel tegningsret på kr.600,00 ikke lyder af meget, så gælder det gode gamle ordsprog stadigvæk om, at : ”mange bække små kan blive til en stor å” – sagt med andre ord alle bidrag er velkomne.

Derfor kom nu ud af busken.