Kapitaludvidelsen forlænget

IMG_1040

Som bekendt sluttede kapitaludvidelsen i tirsdags den 30. juni og det blev en helt fantastisk afslutning, hvor der var så mange, som der bød ind, at vi endte på ca. kr.175.000 og måske drypper der lidt mere ind de nærmeste dage.

Lad mig med det samme slå fast, at bestyrelsen i ApS’et er meget glade over den utroligt flotte opbakning, som 1.holdet hermed har fået fra klubbens mange livslange støtter.

Vi må se i øjnene, at vi aldrig kommer til at blive som HB Køge, som kan rejse 5 mio. ved en kapitaludvidelse eller som AGF, der kan rejse 50-60 mio. ved en kapitaludvidelse – og forskellen er, at de ganske enkelt har nogle virksomheder, som ”spytter” rigtig mange penge i kassen. Det har vi ikke. Til gengæld har vi en fantastisk opbakning blandt vores supportere, Drabanter, medlemmer både tidligere og nuværende og herudover skal vi naturligvis ikke glemme vores rigtig mange lokale sponsorer, som støtter os år efter år med sponsorater. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Da vi jo gerne vil have endnu flere penge i kassen, er det vedtaget at lade kapitaludvidelsen fortsætte helt til den 30.september 2015.

Rigtig God Sommer til alle og husk vi spiller første kamp ude mod Holbæk, mens første hjemmekamp er lørdag den 15.august mod Avarta.

Du finder prospektet og tegningskuponen her, bemærk at tegningsperioden er forlænget til 30. september. Det fulde program er endelig fastlagt 7.juli