Jubilæumsbog - nu med mobilepay

Tingbjerg Ground

Vi nærmer os 100 års jubilæumsåret og de første kapitler er skrevet til jubilæumsbogen, hvor du bl.a. kan læse om Brønshøj Mesterskabet og dengang klubben var et må fra at rykke ud af divisionerne og for kun 5 år senere at være et mål fra et rykke op i den bedste række.

Næste etape er et interview med en Brønshøj-legende, der som lilleput lavede 44 mål i 7 kampe og senere kom på landsholdet.

En anden tidligere landsholdspiller gav i fredags jubilæumsbogen et spin på rouletten, da Lars Jacobsen & Co i podcasten Fodboldministeret med chance for et tilskud til bogen.

Du har også mulighed for at støtte jubilæumsbogen og blive en del af historien.

Og det er blevet endnu lettere.

Det er nemlig nu blevet muligt at blive privatsponsor ved at hjælp af mobilepay.

Indbetal 500 kroner via Mobilepay til BB Kontoret på nummer 68620 og skriv "Jubi-bog" + dit navn i emnefeltet.

Så støtter du udgivelsen af jubilæumsbogen, dit navn kommer til at stå blandt privatsponsorerne og du får et eksemplar når bogen bliver udgivet.

Man kan også indbetale pengene på registreringsnummer 5331 og kontonummer 0000250358

Det er selvfølgelig også muligt for virksomheder at støtte bogen.

Som Guldsponsor får man et stort logo for virksomheden med i bogen og modtager 5 eksemplarer når skriftet udkommer. Pris 6.800 kroner

Som Sponsor får man et logo for virksomheden med i bogen og modtager 3 eksemplarer når skriftet udkommer. Pris 2.800 kroner

Ved spørgsmål kontakt Niels Bjørn Hansen på niels@bjornhansen.nu eller Jesper Ran Pedersen på ran@bronshojboldklub.dk