Hård tid sluttede positivt

Tingbjerg Ground

Sportschef Thomas Ibsen sætte ord på forårssæsonen, og fortæller samtidig nyt om truppen.

- Det har været en hård tid for os her i foråret, hvor vi i realiteten kæmpede for overlevelse i 2 . division, men det sluttede positivt med en stribe klare sejre, fastslår sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Hvepsene overlevede og endte på en 6. plads i kvalifikationsspillet.

- Der blev underpræsteret i en del kampe, men efterhånden viste holdet, at der var et stort potentiale, og det blev tydeligt i slutfasen. Der er ros til trænerteamet og til spillerne, der slog til, da det for alvor brændte på, fortsætter sportschefen.

- Jeg er lettet, men ikke glad. For det har været meget hårdt rent mentalt. Vi har hele tiden vidst, at vi i den yderste konsekvens kunne rykke ned i Danmarksserien, og det havde ikke været morsomt for en gammel traditionsklub som Brønshøj, understreger Thomas.

BB-Greve, 16.06.18 Buch har lige gjort det til 1-0

Det er tid til at se fremad. Tre spillere har besluttet at forlade klubben. Det er Philip Rejnhold, Jeffrey Ofori og Christoffer Boateng.

- De skal have tak for deres indsats for klubben og held og lykke i fremtiden, siger Thomas Ibsen.

Til gengæld er der fire spillere, hvis kontrakter løber videre. Det er Oscar Buch, Mads Rønne, Lars Emil Juel Andersen samt Oskar Tranberg.

- De kommende dage har jeg samtaler med alle spillerne om deres fremtid, og vi er ligeledes i dialog med et par forstærkninger udefra, slutter sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Sammenhold