Godt nytår fra bestyrelsen

Tingbjerg Ground

Tiden går, klokken slår og nu er klokken snart faldet i slag for et 2018, som på mange måder blev et af de mere begivenhedsrige år i Brønshøj Boldklubs historie.

Meget har drejet sig om vores divisionshold, men vi må ikke glemme, at Brønshøj Boldklub er mangt og meget mere end lige netop divisionsholdet.

Ungdomsafdelingen
Rent faktisk får vi en større og større ungdomsafdeling og med tilgang udefra har vi også fået nogle både dygtige spillere, dygtige trænere og ledere.

Det er en stor fornøjelse at se det meget store stykke arbejde, som der bliver lagt af klubbens mange frivillige, hvad enten det er som træner, leder eller forælder, som giver en hånd med. Uden jer kunne vi ganske enkelt ikke få hjulene til at køre rundt.

Vi har to ansatte i form af ungdomsformand, Tobias Halbro, og Jesper Hansen, som er koordinator for projektet ”tidlig foreningsstart”, samt Jesper Mathiesen, som laver teknisk træning med mere og for dem alle gælder det, at de lægger en stor indsats til gavn for hele klubben.

Seniorafdelingen
Her har Peer Goe gjort sit for at holde sammen på, og det bliver også en stor opgave i 2019, hvor vi alle må hjælpe til, så vi fortsat kan have en seniorafdeling udover et 1.hold og et 2.hold – og så vi ikke ender med ”kun”at have et divisionshold og et 2.hold samt alle vores mange 7-mands hold, old boys, veteraner, masters og meget andet godt.

Også her bliver der heldigvis udført et stort stykke frivilligt arbejde, så vores mange hold fortsat kan få adgang til ikke alene at spille kampe men også få hygget godt og grundigt både før og efter kampene – for det er jo også vigtigt, skal vi lige huske….

Divisionsholdet
Foråret blev en lang sej kamp for at få vores divisionshold reddet og slutningen kunne ikke være bedre skrevet, da vi på hjemmebane vandt med hele 5-1 over Greve i en kamp med over 1000 tilskuere på plads. Det var en fantastisk afslutning på et forår, som på mange måder både mentalt og fysisk ikke var sådan lige at komme over.

I dette efterår er divisionsholdet så fortsat med at levere flotte præstationer med masser af mål og point i en sådan grad, at vi overvintrer på 2.pladsen med rigtig gode muligheder for at kvalificere os til oprykningsslutspillet, men først skal vi lige have afviklet de sidste 6 kampe i grundspillet. Vi begynder den 10. marts på udebane mod Avarta og slutter af mod AB på udebane lørdag den 13. april. Først derefter er det afklaret, om vi skal i det ene eller det andet slutspil.

Stor tak til alle omkring divisionsholdet, spillere, trænerstaben, holdlederne, sportschefen og alle de mange frivillige samt naturligvis vores supportere for et 2018, som gav masser af kriller i maven både på den dårlige og på den gode måde.

Ekstraordinær generalforsamling
Det er historie nu, men som bekendt var moderklubben meget tæt på at ende med at sælge sine a-anparter. Af forskellige årsager blev det alligevel ikke til noget, måske blev vi overmandet af følelser, måske var det for tæt på klubbens 100-års fødselsdag.

Det korte af det lange er, at det fortsat er Brønshøj Boldklub, som besidder a-anparterne og dermed også retten til at drive klubbens divisionshold fremadrettet.

Jubilæum
Det er næppe gået manges næse forbi, at vi næste år fylder 100 år den 15. maj.

Det bliver stort, både med en reception på selve dagen og siden lørdag den 25. maj en dag, hvor der bliver åbent hus og hvor alle som kan, er velkomne i klubben til at fejre os, men meget derom i det nye år.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, for det bliver to dage, som vi alle skal sørge for bliver uforglemmelige.

Fyrværkeri
Til sidst en kæmpe tak til de mange frivillige, som har givet en hånd med omkring fyrværkeriet, herunder især Henrik Haslund med familie, Løser, Ibsen og Oliver og har jeg glemt nogen, så var det ikke med vilje.

På bestyrelsens vegne både moderklubbens og ApS’et

GODT NYTÅR