Frankman bliver hveps

Frankman, BB-Fremad Amager 2-4 (træning), 15.07.17 (4) (640x349)
Frankman, BB-AB 1-0, 22.07.17

Brønshøj Boldklub har fået tilgang af den 24-årige venstreback Frederik Frankman.

- Frederik er fysisk stærk, har et godt spark og laver nogle gode indlæg. Han begyndte at træne med allerede i foråret, da han kom hjem efter fire år i udlandet, så vi har fået et godt kendskab til hans kompetencer. Frederik er en venstrebenet venstreback, som giver os nogle andre muligheder end hans konkurrenter til pladsen, der begge er højrebenede. Jeg er sikker på, at vi i Brønshøj kan være med til at bygge videre på Frederiks kvaliteter, så han fortsætter sin positive udvikling, udtaler Brønshøj Boldklubs sportschef Thomas Ibsen.

Frederik Frankman har senest spillet fodbold i USA for University of Texas Rio Grande Valley og han får trøje nummer 4 hos hvepsene.