Formandens nytårstale.

IMG_1034

Vi nærmer os afslutningen på endnu et år, og som altid er det et godt tidspunkt at se tilbage på året, som gik for Brønshøj Boldklub både på godt og ondt.

Vores ungdomsafdeling har haft et rigtig flot år med to førstepladser til henholdsvis U13 og U15, og sidstnævnte oplevede også at få prisen som årets idrætspræstation af sammenslutningen af Brønshøj-Husum Forenede Sportsklubber – stort tillykke med det. Det er skønt at se, at vi både har masser af talent i vores ungdomsafdeling og dygtige trænere, som kan få det bedste frem i spillerne. Vi har også mange talenter i de yngre årgange og i det hele taget ser det rigtig lovende ud både på spillerfronten og på trænerfronten. Stor cadeau til ungdomsformanden, Tobias Halbro, som med endnu en dreng i familien i 2017, går forrest med henblik på at skaffe unge talenter til klubben. I 2018 må målet være at fortsætte det gode arbejde, herunder at forsøge at få endnu flere frivillige til at give en hjælpende hånd med både til træning, kamp og til stævner ikke kun for ens eget barns skyld men lige så meget for hele holdets skyld og sidst men ikke mindst for klubbens – og husk det bedste af det hele er, at man bagefter selv bliver i godt humør, fordi man har givet en hånd med.

I seniorafdelingen har vores 2.hold under ledelse af Peter og Benjamin kæmpet sig frem til det slutspil, som med lidt held gerne skulle føre til en oprykning til Københavnsserien, når forårets kampe er afsluttet – det ville være stort både for holdet, trænerne, spillerne og for klubben, som så kunne få et hold i en række, hvor spillerne vil blive udfordret på en helt anden måde og dermed også blive bedre præpareret til at kunne klare sig på klubbens 1.hold. Denne gang er vi desværre havnet i nedrykningsslutspillet, og sådan er det, det gider vi ikke bruge mere tid på – nu skal vi hurtigst muligt ud og vise, at det i hvert fald ikke er os, som skal være en del af kampen om at undgå en af de 4 nedrykningspladser. Vi har heldigvis fortsat en del, som både kan og som gerne vil spille fodbold, selv om alderen ikke længere er, hvad den har været – og det er både dejligt men også vigtigt for en klub, fordi vi derved har mennesker i vores klub, som har været med lige fra barnsben til de ben, som ikke længere kan rettes helt ud. Det giver noget til os alle, at der er traditioner, historier, som oftest bliver bedre og bedre med årene, og mennesker, som ved, hvad det vil sige at være med i en forening. Det bringer mig frem til, at et af de mange mål for 2018 må være at forsøge at få enderne til at mødes, nemlig at ungdomsafdelingen og seniorafdelingen ikke nødvendigvis behøver at være to adskilte verdener, men at vi skal forsøge at få det bedst mulige ud af, at vi netop har både en ungdoms- og en seniorafdeling.

Til sidst vil jeg gerne udbringe en stor skål og nytårshilsen til alle medlemmer af klubben og ikke mindst en kæmpetak til alle de mange frivillige, som giver en hånd med – senest i forbindelse med salget af fyrværkeri – og for ikke at glemme nogen, nævner jeg ingen navne. Vi ses i 2018.

GODT NYTÅR