Forberedelserne til sæsonen er i fuld gang

BB-Agf 2013 Aleksander

Foto: Thomas Løser

”Vi glæder os til at komme i gang og optimere vores hold endnu engang”, understreger Brønshøj Boldklubs sportschef, Thomas Ibsen. ”Vi ligger fornuftigt i tabellen, og vi har for første gang længe skabt en kontinuitet omkring vores hold, hvor vi har stammen på plads. Vi vil gerne supplere vores fremragende trup med nogle unge, ærgerrige spilere, som vi har for vane at udvikle, så vi kan gøre dem til 1. divisionsspillere”, tilføjer Ibsen.

”Seneste eksempler er Kasper Sørensen og Aleksandar Lazarevic, som kom fra henholdsvis Sydvest og Avarta”, siger Thomas Ibsen videre. ”De har begge vist, hvor langt man kommer med hårdt arbejde, og vi har netop lavet en aftale med Aleksandar frem til sommeren 2014. Han er en fantastisk fyr, som gjorde en rigtig fin indsats i efteråret, hvor han viste, at han kan være med og kan score mål på dette niveau.”

Thomas Ibsen fastslår yderligere: ” Vi vil gerne tilknytte 3-4 spillere, som har det samme gen, der kan og vil videreudvikles. Derudover ser vi os om efter en til to andre spillere, som kan gøre en forskel for os nu og her. Vi ser med fortrøstning frem til et fantastisk forår”, slutter sportschef Thomas Ibsen.