Fedt at få debut

BB-Lyngby, 20.05.15 Gårdsvoll

Foto: Thomas Løser

BB-Lyngby, 20.05.15 Gårdsvoll 2

Foto: Thomas Løser

Målmand Johan Gårdsvoll, der i går vikarierede for en karantæneramt Nicklas Dannevang, fortæller om kampen mod Lyngby.

Selvom Johan måtte lukke to mål ind, så var han en solid sidste skanse i går, og bl.a. hans redning i en-mod-en situationen med Lyngbys Surprise, høstede klapsalver og jubelråb fra de næsten 500 tilskuere.

- Det var et rigtigt tæt opgør, som vi både kunne have tabt med mere end et mål, men så sandelig også kunne have vundet. Vi kæmpede røven ud af bukserne, så det var virkelig ærgerligt, at vi ved slutfløjt stod uden point. Der blev gået til den i duellerne, og specielt i 2. halvleg var vi godt med. Bl.a. med et flot mål af Nøhr og flere store oplagte chancer og skudforsøg, siger Johan.

Det var Johan Gårdvolls første officielle kamp, som Brønshøj-spiller, da Dannevang for kun anden gang i sæsonen måtte misse en kamp. Første gang var i 1. runde af DBU Pokalen, hvor Yousuf Butt tog over, da hvepsene vandt 9-1 over Blovstrød. 

BB-FCV, 04.03.15 fans

- Indtil nu har jeg haft fornøjelsen af at opleve hvepse-supporterne fra bænken af, men jeg skal love for, at fornøjelsen er lige så stor, når man er på banen. Det var fedt at få debut, selvom resultatet ikke var optimalt. Alle holdkammerater og folk omkring holdet tog rigtig godt i mod mig og hjalp mig hele vejen igennem. Jeg har altid spillet med på højeste niveau som ungdomsspiller, i FC København og Lyngby, men jeg har ikke fået mit endelige gennembrud som seniorspiller. Så debuten i 1. division er helt sikkert et skridt i den rigtige retning mod dette, fortsætter Gårdsvoll.

Johan kom til Brønshøj i sommers, hvor han i efteråret var tredjemålmand, men ved afgangen af Yousuf Butt, blev Gårdsvoll forfremmet til andenmålmand. Gårdsvoll havde inden gårsdagens kamp spillet syv træningskampe for Brønshøj.

BB-Lyngby, 20.05.15 Duel

Foto: Thomas Løser

- Til sidst vil jeg komme med en opfordring til spillerne og støtterne om at fortsætte arbejdet. Det kan godt være, at tabellen siger 2. division, men jeg er sikker på, at det alligevel ville betyde meget for Brønshøj, hvis vi i de sidste 3 kampe er i stand til at hente uglerne fra AB, og sende akademikerne ned på 12. pladsen i stedet for os selv, slutter den 21-årige målmand.

Næste kamp for Gårdsvoll og co. er på udebane, når de søndag den 24. maj kl. 15 møder AC Horsens.