Fantastisk jubilæum

Jubilæumsreception

I onsdags den 15. maj fyldte vi 100 år, og det blev fejret med en vellykket jubilæumsreception nede i klubhuset, hvor mere end 400 mennesker kiggede forbi for at fejre klubben.

Der var besøg af fans, politikere, medier, ledere inden for fodboldverden, tidligere spillere og mange flere. De kunne blandt andet nyde lækre kager fra Bodenhoff samt velgrillede Hvepsebørger.

Receptionen gav folk mulighed for at hygge sig med hinanden, mens de kunne høre taler fra følgende personer:

• Københavns kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde
  • Brønshøj Boldklubs formand Jan Juul Jørgensen
  • Hvepsene Brønshøj Boldklub Support, formand Steen Jørgensen
  • Drabanterne, støtteforeningen for Brønshøj Boldklub, overdrabant Claus Wiingaard
  • DBU København formand Christian Koefoed
  • Fodboldsammenslutningen Fodbold-Alliancen, formand Normann Hansson
  • Erhvervsklubben Hvepsene, formand Kim Madsen

Udover taler var der også livemusik. Hvepsene Support havde i samarbejde med Christian Juncker fået lavet en flot jubilumssang ”Udover Brønshøj”, som han fremførte i klubhuset sammen med Stefan Larsen til stor glæde for de mange fremmødte.

Til sidst vil vi gerne sige tak til alle dem, der var med til at gøre dagen helt fantastisk, og tak for de mange gaver på vores 100-års fødselsdag.

Gaver