Det er nu det gælder

IMG_1042

Det ser ud til, at vi holder snittet med ca. kr. 50.000 i indbetalinger om ugen, idet vi nu er meget tæt på de kr. 150.000 hvilket bare er utroligt flot.

Hvor det sidst var 34, som havde valgt at støtte BB, er der nu kommer yderligere 12 til, så nu er der altså 46, som har sagt ja til at hjælpe klubben.

Siden sidst er Drunken Army kommet til med kr. 6.600, flere tidligere førsteholdsspillere, en tidligere mangeårig formand, et par medlemmer af erhvervsklubben og naturligvis nogle fans.

Vi er super glade for den store opbakning, og nu skal vi så bare lige have sat slutspurten ind, så vi kan runde de kr. 150.000.

Naturligvis er der fortsat mange derude, som gerne vil støtte BB, og I kan nå det endnu, for fristen udløber først tirsdag den 30. juni – eller sagt med andre ord man kan nå både at tegne i dag mandag den 29. juni og i morgen tirsdag den 30. juni.

Det er nu, det gælder, og HUSK et hvert bidrag tæller.

Læs hvordan du bliver anpartshaver i vedhæftede prospekt og skynd dig at udfylde tegningskupon og overfør pengene.