Cheftræneren: Sejren betyder alt

Lasse Holmgaard

Foto: Torben Ager, bornholm.nu

Vi tog en snak med cheftræner Lasse Holmgaard efter gårsdagens 3-1 sejr over Slagelse. Det var den første sejr i over to måneder, og det betyder selvfølgelig noget for holdet.

- Det føles selvfølgelig unikt at få sejren mod Slagelse. Det er det vi har kæmpet for, og jeg synes vi har fortjent det i flere kampe. Så det er klart at få brudt det her betyder noget. Nu kan jeg ikke lige månederne på, hvor lang tid siden det er, men det er selvfølgelig forløsning, og det vi skal bruge fordi, at i vores bedste perioder i alle kampene, der kan vi slå dem alle sammen, men vi lukker mål ind. Det gør, at vi bliver en smule kyst, når man ikke har fået den sejr. Det her, det er et fantastisk step til sidste kamp på hjemmebane foran de her fantastiske tilskuere. Vi har alt at vinde, fortæller Lasse.

Jubel på tribunen

Sejren gav ikke kun point, men gav også et boost til spillernes mentalitet, da det er hårdt ikke at vinde i så lang. Lasse Holmgaard tillægger da også sejren stor betydning for netop mentaliteten i truppen.

- Sejren betyder alt. Man kan sige, at det har været nogen af de længste, føler det er måneder, men det har selvfølgelig været rigtig langt. Fordi lige meget om du præsterer godt, når du har tabt i lang tid, og du ikke får dine point, så bliver alle spillere, fans osv. selvfølgelig utilfredse. Men vi er blevet ved med at holde næsen lige i sporet og så må man sige, at det her det giver bare et løft til det hele, også i forhold til sidste kamp, men selvfølgelig også i forhold til hele vinteren, hvor nu skal vi ikke gå og snakke om det mere, fortsætter Holmgaard.

Jubel på banen

Til sidst sætter Lasse ord på præstationen i kampen, hvor han er tilfreds med 1. halvleg.

- Med sejren kan vi fokusere på det, det drejer sig om. Og det vi ser i første halvleg, det er selvfølgelig det, vi skal bygget over i vores 2. halvleg. Fordi 1. halvleg er jeg altså tilfreds med som noget kan være. Den er spillet lige som vi drømte om, slutter cheftræneren.

På lørdag den 21. november kl. 15 gælder det sidste kamp i efteråret for Lasse og co., når Næstved gæster Tingbjerg Ground.