Brønshøj lejer back i Brøndby

Svenn Crone BIF

Foto: Brøndby IF

Brønshøj Boldklub har lejet den 19-årige forsvarsspiller Svenn Crone i Brøndby IF. Lejeaftalen gælder frem til sommer.

-Vi er virkelig glade for samarbejdet med Brøndby, der gør at endnu en gang har kunne lave en god aftale for alle parter. Det er en klassespiller vi har fået til klubben. Det er et talent fra øverste hylde i Danmark som virkelig vil kunne gøre en forskel på banen, fortæller Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen.

Svenn Crone spillede senest alle 90 minutter for Brøndbys superligahold, da de for to dage siden vandt 2-0 over tjekkiske FK Mladá Boleslav i Atlantic Cup, Portugal.

-Svenn er jo en spiller som Brøndby tror rigtig meget på, og det gør vi også, så da muligheden opstod var der ikke så meget at tænke over. Svenn kan helt sikkert hjælpe os i kampene, men også i vores træningsmiljø, mens vi kan hjælpe Svenn med spilletid og videreudvikle hans store talent, fortæller Brønshøjs cheftræner Carit Falch.

I sommers blev Svenn Crone rykket op i Brøndbys superligatrup, men før det var han anfører på klubbens U19 hold.

-Svenn er en ønske back for mig, da han kan forsvare og også kan deltage i offensiven, ligesom han altid tager ansvar på banen. Det bliver et godt match, siger Carit Falch.