Brønshøj forlænger med to angribere

aleks

Brønshøj Boldklub har i dag forlænget aftalerne med to angribere. Det drejer sig om den 22-årige Aleksandar Lazarevic og den 25-årige Andreas Granskov. Begge har forlænget deres aftaler med et år.

Aleksandar Lazarevic kom sidste sommer. ”Han er en angriber, der arbejder stenhårdt med skud i støvlerne,” siger sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub. Han spiller med stor energi. Han er en ambitiøs ung spiller, der har scoret tre mål i sæsonen, og han er et godt alternativ til Emil Berggreen.”

Andreas Granskov kom i vinterpausen fra Lyngby til Brønshøj. ” Han er en god angriber og en farlig afslutter, der er godt på vej tilbage efter en alvorlig knæskade”, siger Sportschef Thomas Ibsen fra Brønshøj Boldklub.” Vi er glade for, at han har forlænget og venter os meget af ham i den kommende sæson”.

”Vi er glade over, at begge spillere har forlænget. De er et vigtigt led i vores ambitiøse projekt i Brønshøj”, understreger cheftræner Carit Falch, Brønshøj Boldklub. ” Vi er i færd med at bygge en stærk trup, som skal spille med i den øverste ende i NordicBet Ligaen. Vi vil udvikle struktur og spillestil og vil sætte større fokus på den enkelte spiller, ”slutter cheftræner Carit Falch, Brønshøj Boldklub.

Andreas Granskov har indtil nu spillet 13 kampe og scoret et mål i hvepsestriberne, mens Aleksandar Lazarevic har spillet 23 kampe og scoret 4 mål for BB.