Brønshøj Boldklubs divisionshold takker for støtten i 2017

Tingbjerg Ground

Jeg vil på vegne af divisionsholdet gerne benytte mig af lejligheden til at takke medlemmer, frivillige, fans, supportere, sponsorer og øvrige venner af Brønshøj Boldklub for støtten i 2017.

Torsdag den 11. januar 2018 møder spillere, trænere og øvrige stab omkring divisionsholdet til første træningssamling og kvalifikationsspillet indledes på Tingbjerg Ground med opgøret mod Næsby lørdag den 17. marts kl. 15.00.

Vi er aktuelt placeret på 8. pladsen med 9 points - på den rigtige side af
nedrykningsstregen.

Mange bække små gør en stor å…
Brønshøj Boldklub har gennem en menneskealder været i stand til at drive et divisionshold for ganske få midler efter princippet mange bække små gør - om ikke en stor å, så dog en å.

Dette princip er fortsat grundlaget for Brønshøj Boldklubs divisionshold, som gennem tiden bl.a. har nydt godt af bidrag fra Erhvervsklubben, sponsorer, Drabanterne, anpartshavere og Hvepsesupporterne m.m.

Divisionsholdet har særlig nydt godt af bidrag fra de mange frivillige fans, supportere m.m., hvor rigtig mange går igen med reference til kampafvikling på stadion, foto fra kampe, styring af hjemmeside, Facebookside, Hvepsesupporten, livestreaming, Twitterkonto, afholdelse af Bellahøj Kræmmermarked, afvikling af Bankospil i klubben og senest salg af fyrværkeri på anlægget.

Endelig har Klub 100 siden 2014 været en af de bække, som har gjort en kæmpe forskel. I 2017 har vi været 56 medlemmer af klub 100, hvilket har givet et samlet bidrag til Divisionsholdet på mere end 100.000.- kr.

Brønshøj Boldklub som divisionshold i 2019
Brønshøj Boldklub har haft et divisionshold siden 1945 og det er afgørende vigtigt, at vi alle nu står sammen i bestræbelserne på at fastholde denne status frem mod klubbens 100 års fødselsdag den 15. maj 2019.

Med henblik på at optimere divisionsholdets muligheder for at spille sig fri af nedrykning til Danmarksserien, er det bestyrelsens målsætning, at vi bliver hele 100 medlemmer af klub 100 i sæsonpræmieren 2018.

Bestyrelsen skønner i den forbindelse, at det er afgørende vigtigt at prisen for medlemskab fastholdes på kr. 1.800 for private og kr. 1.800 + moms for erhverv. Prisen for Klub 100 Guld fastholdes ligeledes på kr. 3000.- for private og 3.000 + moms for erhverv.

Klub 100
Fordelene for Klub 100 medlemmer er fortsat:

• Sæsonkort til alle BB’s ca. 16 hjemmekampe i 2018 inkl. pokalkampe.
  • Dit navn vil fremgå i kampprogrammet og på Brønshøj Boldklubs hjemmeside.
  • Du inviteres til optaktsarrangement til alle hjemmekampe med et oplæg v. Cheftræner Michael Winter
  • 2 eksklusive fodboldarrangementer i kalenderåret 2018 - begge arrangementer er inkl. bespisning, men uden drikkevarer.

Prisen for Klub 100 guld er kr. 1.800.- for private og kr. 1.800.- + moms for erhverv.

Klub 100 Guld
Vi tilbyder ligeledes medlemskab af Klub 100 Guld, som i al sin enkelthed giver samme fordele som Klub 100, suppleret med:

• Adgang til VIP Loungen inkl. gratis indtag af pølser, øl, vand, kaffe m.m.

Prisen for Klub 100 guld er kr. 3.000.- for private og kr. 3.000.- + moms for erhverv.

Støt Brønshøj boldklubs Divisionshold – bliv medlem af klub 100
Ønsker du medlemskab af Klub 100 eller Klub 100 Guld, skriver du blot en mail til Dennis Kjeldsen på dk@bronshojboldklub.dk alternativt ringer
eller sms'er til Dennis Kjeldsen på mobil 22110099.

Indbetaling
Indbetaling til Klub 100/Klub 100 Guld skal ske til Brønshøj Boldklubs ApS konto i Arbejdernes Landsbank Reg. 5331 kontonr. 0000345952 - husk
at skrive dit fulde navn og Klub 100!

Indbetaling kan ligeledes ske til Brønshøj Boldklub ApS på MobilePay 55344 (5 cifre) - husk at skrive dit fulde navn og Klub 100 i beskedfeltet!

Lad 2018 blive en fantastisk Hvepsesæson

Et lykkebringende nytår