Bolden ruller igen

Første træning, 2018

Divisionsholdet er tilbage efter en velfortjent juleferie og bolden ruller igen på Tingbjerg Ground. Træningen startede torsdag den 11. januar, så hvepsene kan blive helt klar til forårsturneringen. Brønshøj Boldklub lægger ud på hjemmebane i 2. divisions nedrykningsspil den 17. marts mod Næsby.

Niels Bjørn Hansen har snakket med cheftræner Michael Winter i forbindelse med årets første træning.

- Det gælder først og fremmest at få spillerne i en god fysisk form. Vi skal i de næste måneder definere vores spillestil og vores udtryk på banen. Vi skal simpelthen være mere aggressive, og vise vores modstandere, at hvepsene slås stenhårdt for sejren. Fysikken hos spillerne skal være i orden, så vi bliver i stand til at afgøre kampene i de sidste 10 til 20 minutter. Sådan er det i fodbold, siger cheftræneren.

Første træning, 2018

Cheftræneren er godt tilfreds med truppens sammensætning, og regner med at kunne drille modstanderne, i forårets divisionskampe.

- Vi starter stille og roligt op, og jeg har et hold af unge og rutinerede spillere, der vil vise, at vi spiller for en arbejderklub, hvor vi kæmper hårdt. Vi bliver rigtig svære at spille imod, slutter Michael Winter.

Niels Bjørn Hansen mødte også sportschef Thomas Ibsen til en snak om truppen til forårets vigtige kampe.

- Spillertruppen er stort set intakt, og der løb også et par prøvespillere med ved træningsstarten. Vi vil mase på for at vinde vore kampe. En forstærkning af truppen er tæt på, men intet er afgjort endnu. Vi satser på at sende et slagkraftigt hold på banen, når turneringen begynder. Vi tager nedrykningsspillet alvorligt, fortæller sportschefen.

Der er planlagt en stribe træningskampe. Den første er lørdag den 20. januar mod Stenløse kl. 12.30 på kunststofbanen i Tingbjerg.