BB2 fik god start på foråret

BB2-FB2, 09.04.18

I går tog 2. holdet fat på forårsturneringen, da de mødte FB2. Det var en kamp, hvor hvepsene dominerede, og Carsten Schrøders tropper tog også en 5-2 sejr, hvilket sender Brønshøj på 2. pladsen lige bag Husums 2. hold. Daniel Anusic var kampens helt store oplevelse med to mål og tre assists.

Brønshøj satte sig fra start af på kampen, og et blev også til flere gode muligheder i kampens første 20 minutter. Daniel Anusic forsøgte sig med et skud efter bare tre minutter spil, men en FB-spiller kom i vejen i sidste øjeblik og fik afrettet bolden til hjørne.

Efter et kvarter var det meget tæt på et FB-selvmål, da der blev slået og hårdt og fladt indlæg ind i feltet. FB-spilleren ramte bolden helt skævt og fik sendt bolden lige forbi eget mål. To minutter senere fik Jeffrey Ofori hovedet på et hjørnespark, men desværre for ham og resten af holdet endte bolden lige på stolpen.

BB2-FB2, 09.04.18 Ofori header på stolpen

FB begyndte efterhånden at komme frem til muligheder. Tættest på var de, da Brønshøj smed bolden væk foran eget felt. FB afsluttede, men en Christian Meisner fik flot afværget. Returen endte dog hos en FB-spiller, der afsluttede først gang. Heldigvis var Jivko Stanimirov vågen og fik reddet på stregen.

Efter 27 minutter kom kampens første scoring. Bolden blev smidt ind i feltet, og på en eller anden måde lykkedes det for FB-keeperen at rulle rundt og dermed få sendt bolden op i luften. Anusic sprang højere end sin modstander og kunne heade bolden ind i et tomt mål. 1-0 til Brønshøj.

BB2-FB2, 09.04.18 Anusic scorer til 1-0

Ti minutter senere blev Anusic dobbelt målscorer. Køligt overblik af Simon Sharif, der spillede bolden i dybden til Anusic, der sikkert sender bolden i mål. 2-0 til hvepsene.

Kort før pausen lykkedes det for FB at reducere. Et præcist indlæg blev sendt ind omkring det lille felt, og her dukkede en af gæsternes spillere op og kunne score. Holdene gik derfor til pause med en 2-1 føring til hvepsene.

I 2. halvleg blev FB kørt trætte og der blev skabt rigtig mange muligheder til Brønshøj- Den første scoring kom dog først 19 minutter inde i 2. halveg. Denne gang var Anusic i oplæggerens rolle, da han sendte bolden ind  mod Sharif, der med et flyvende hovedstød bragte Brønshøj foran 3-1.

BB2-FB2, 09.04.18 Sharif gør det til, 3-1

Igen kom der en periode med masser af chancer til hvepsene, men først i det 82. minut kunne Scrøder og co. juble. Anusic smed et fladt indlæg ind i feltet, hvor indskiftede Youssef Khayat dukkede på og gjorde det til 4-1.

Kort efter fik FB udlignet, og håbede levede stadig for gæsterne. Men det fik Youssef slukkede inden lukketid, da han endnu en gang udnyttede et oplæg af Anusic, og fik bragte Brønshøj foran 5-2, der også blev kampens resultat.

Næste kamp for 2. holdet er på lørdag den 14. april kl. 13, når turen går til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager 2 venter.

Youssef på tavlen