Aftaler til ung trio

Klynge
Jeffrey Ofori

Brønshøj Boldklub har lavet aftaler med den unge trio bestående af Jonas Skovengaard, Martin Rasmussen samt Jeffrey Ofori.

-Jonas og Martin var en del af truppen sidste sæson og har lært til sig i deres unge alder. De er i en proces og har allerede udviklet sig og bygget på siden de kom til klubben. Og så er Jeffrey kommet til fra Avedøre, en god ung defensiv spiller, der er gået godt ind i truppen, fortæller sportschef Thomas Ibsen.

Jeffrey Ofori er forsvarsspiller og har spillet noget af sin ungdomstid i Brønshøj Boldklub, mens midtbanespillerne Martin Rasmussen og Jonas Skovengaard begge kom til klubben i seneste vinterpause fra henholdsvis AB og HB køge.

-Det er tre der vil gerne vil det her. De viser engagement og vilje så de skal bare blive ved at klø på, de er stadig unge med fremtiden for sig, siger cheftræner Jesper Hansen.

Martin Rasmussen

Jonas Skovengaard