Adgangen til klubhuset bliver begrænset resten af september måned

Tingbjerg Ground

Bestyrelsen i Brønshøj Boldklub vil gerne forsøge at medvirke til, at smitten ikke bliver spredt i Brønshøj Boldklub som følge af lemfældig omgang med den risiko, som der er for at blive smittet af nogen, som ingen tegn viser på at være smittet.

På den baggrund og på grund af de stigende smittetal er det besluttet at begrænse adgangen til klubhusets faciliteter mest muligt, hvorfor hovedindgangen til klubhuset bliver låst af.

Ingen spillere får adgang til klubhuset.

Samtlige trænere skal gå ind i siden ved boldrummet, hvor de kan hente rekvisitter og gå ud samme vej.

Samtlige trænere kan gå ind i trænerrummet, men det er under den klare forudsætning, at borde, stole og flader bliver sprittet af løbende.

Eneste adgang til restauranten bliver via døren ved kunstgræsbanen – borde og stole, håndtag og diverse flader vil blive løbende afsprittet.

Dette gælder resten af september måned, hvorefter det vil blive taget op igen af bestyrelsen.