8 dage tilbage af kapitaludvidelsen

IMG_1038

Så gik der en uge mere, og nu er vi næsten fordoblet i løbet af den forgangne uge, så vi nu er næsten oppe på kr. 100.000 i kapitaludvidelsen, så det går den rigtige vej – men mere vil meget gerne have meget mere.

Hvor det sidst var 11, som havde været på banen og ydet økonomisk support, er der nu kommer yderligere 13 til, så nu er der altså 24, som har valgt at give klubben en udstrakt hånd.

Siden sidst er Drabanterne kommet til med kr. 21.000, en udenlandsdansker, en mangeårig formand for de forenede sportsklubber i Brønshøj-Husum, en tidligere 1.holdsspiller, et medlem af klub 100, to medlemmer af bestyrelsen for erhvervsklubben, sportschefens far og et par stykker fra hvepseteamet og naturligvis nogle fans.

Vi er meget meget glade for opbakningen, men stadigvæk er der altså KUN 24, som har været fremme med en donation for at få anpart i klubben. Alle I andre, som også støtter BB, I kan nå det endnu og det bedste af det hele er, at ikke alene bliver man selv glad over at have støttet sin klub, men klubben bliver lige så glad og det uanset bidragets størrelse.

HUSK perioden udløber den 30.juni, så vi kører på de sidste 8 dage – så skulle vi ikke lige give den en sidste kapitalindsprøjtning – det ville være rigtig dejligt.

Husk bare på at intet beløb er for lille, og selvom 1 enkel tegningsret på kr.600,00 ikke lyder af meget, så gælder det gode gamle ordsprog stadigvæk om, at : ”mange bække små kan blive til en stor å” – sagt med andre ord alle bidrag er velkomne.

Og med otte dage igen, så er det bare med at komme igang:

Tegn anpart

Læs meget mere i prospektet for kapitaludvidelsen og køb anpart i klubben ved at udfylde tegningskuponen og indsætte et beløb, der kan deles med kr. 600,00 alt efter hvor mange anparter du ønsker. Tegningskuponen skal afleveres udfyldt på klubbens kontor, hvor beløbet også kan betales, alternativt kan pengene indsættes på selskabets konto i Arbejdernes Landsbank, Brønshøj filialen, konto nr. 5331 0000345952