Vejle-BB, 26. juli 14. Dalgaard scorer på straffe

Foto: Christian Haslund

Knebent nederlag i første kamp

I Carit Falchs første officielle kamp som cheftræner for Brønshøj, blev det til et 1-2 nederlag til Vejle. Det var en intens kamp med masser af kort til begge hold, og desværre var 2 af dem røde, som begge gik til Brønshøj.

I startopstillingen var 4 debutanter (Lassen, Juel Andersen, Thinter og Fredsted), mens yderligere 3 debutanter kom ind i 2. halvleg (Grubak, Vest-Hansen og Henriksen)

Efter et par minutter fik Brønshøj en god chance, da Lazarevic kom først på bolden, men hårdt presset kunne han ikke få dirigeret bolden mod mål og måtte i stedet for se forsøget gå ved siden af Vejle-målet.

På trods af Vejles spilovertag var det Brønshøj som kom foran. En Vejlespiller tog bolden med hånden inde i straffesparksfeltet, hvorefter der blev dømt straffe. Det tog Dalgaard sig af, hvor han fik sendt Vejle-keeperen til den forkerte side og sikkert kunne bringe Hvepsene foran 1-0.

Som nævnt havde Vejle bolden mest, men nogle decideret chancer blev det ikke til. De fik dog sendt et par gode skud afsted udefra feltet, men Dannevang var på plads og tog sig sikkert af, hvad de sendte imod ham.

Efter ca. 30 minutter opstod der tumult på banen. Kasper Sørensen begik et hårdt frispark, og efter lidt skubben tildelte dommeren et gult kort til både Lazarevic fra Brønshøj og Jonathan Neftali fra Vejle, mens Kasper Sørensen fik direkte rødt kort og Brønshøj måtte spille den sidste time med kun 10 mand.

Vejle pressede nu for alvor på, men Brønshøj stod godt defensivt og fik afvist Vejle gang på gang.

10 minutter efter udvisningen gik den dog ikke længere. Efter et af Vejles utallige hjørnespark endte bolden hos Vejles Viljormur Davidsen, som fra kanten af feltet sparkede bolden fladt mod mål. Dannevang så bolden sent og kunne intet stille op, da bolden trillede i mål til en Vejle-udligning.

I de sidste minutter havde Vejle 2 gode forsøg udefra, men igen var Dannevang på plads og fik slået boldene væk.

En første halvleg, som bød på lidt af hvert, og hvor Brønshøj blev presset i bund efter udvisningen, men alligevel formåede at holde Vejle væk fra de store chancer.

I pausen måtte Gabel lade sig udskifte og ind kom Anders Vest-Hansen, nyindkøbet fra Nykøbing FC.

Vejle satte sig fra start af på kampen og efter 5 minutter af 2. halvleg troede Vejle, at de havde bragt sig foran. Vejle slå et fladt hjørne ind, og efter et kort træk skød Vejlespilleren på mål, men i sidste øjeblik kom Dannevang og fik venstre-lappen på og fik slået bolden væk. En fantomredning af Brønshøjs målmand.

Brønshøj forsøgte sig med kontra, men det var svært med en mand i undertal, men et par indlæg blev det da til. Bl.a. Granskov fik en fin mulighed efter forarbejde af Dalgaard, men måtte se sit forsøg gå ved siden af.

Godt 20 minutter inde i 2. halvleg fik Vejle scoret til 2-1. En Vejle-spiller trak ind i banen og fik sendt et skud mod mål. Bolden ramte stolpen, men uheldigt for Brønshøj røg den direkte ud til Vejles Christian Sivebæk, som uhindret kunne sparke bolden i mål i det lange hjørne.

Efter føringsmålet spillede Vejle tålmodigt bolden rundt, og dette tærede på Brønshøj-spillernes kræfter.

Dette gav nogle store muligheder til Vejle. Først blev bolden lobbet over Dannevang, men inde på stregen fik Lars Emil Juel Andersen reddet bolden på stregen. Kort efter kom Dannevang godt ud af sit mål og fik forhindret en Vejle-scoring, og i overtiden lavede Dannevang to fantastiske redninger. Dannevang blev også fortjent kåret til Brønshøjs bedste spiller af supporterne.

I overtiden indkasserede Lazarevic sit 2. gule kort og dermed rødt, så Brønshøj sluttede kampen med 9 mand.

En kamp, hvor vi så et godt spillende Brønshøj-hold indtil udvisningen, som gjorde det hele lidt sværere, men holdet virkede sammenspillet på trods af de mange udskiftninger.

Men nu må der kigges frem til næste kamp, som er hjemme mod AGF på Tingbjerg Ground søndag d. 3. august kl. 15.30.

Opstilling:

Nicklas Dannevang - Sebastian Lassen (57. Sebastian Grubak Salomonsen), Mads Gabel (46. Anders Vest-Hansen), Jesper Fleckner (anfører), Oliver Fredsted - Kenneth Thinter, Lars Emil Juel Andersen, Sebastian Dalgaard (79. Simon Henriksen) - Andreas Granskov, Aleksandar Lazarevic

Ikke benyttet:

Yousuf Butt, Mikkel Nøhr Christensen, Simon Raahave