Vanløse mod BB, 27.07.19

Spillet er der

Selvom det blev til et 0-1 nederlag i dag i træningskampen ude mod Vanløse, så er der grund til at være optimistisk mht. den nye sæson. Spillerne virker fitte, der er god boldomgang og der bliver skabt gode chancer. Nu skal bolden bare puttes ind, men mon ikke også målene kommer, når der er point på spil.

Det var et intenst opgør mod lokalrivalerne fra Vanløse. Der blev gået til stålet og kampens dommer havde godt gang i fløjten. Det halvhårde spil gjorde også, at vi skulle vente helt til det 28. minut med at se kampens første chance.

Denne tilfaldt Vanløse, hvor Oskar Høybye fandt plads til at sende bolden ind i feltet. Her steg Jack Castelijns til vejrs, men hollænderen måtte se sin afslutning gå forbi mål.

Kort efter var det vores tur til en afslutning. Bolden endte hos Lucas Petersen, der fra kanten af feltet huggede til kuglen. Men han ramte bolden for rent, så den strøg et godt stykke forbi mål.

Det blev til en chance mere til Vanløse inden pausen. Asger Højmark fik lidt heldigt bolden med sig, men fik sparket langt over mål. Så det stod 0-0 efter de første 45 intense minutter.

I 2. halvleg begyndte vi at komme frem til afslutninger. Først forsøgte Gustav Therkildsen sig langt udefra, men fik sparket langt over mål, og senere skød Lucas Petersen igen fra kanten af feltet. Denne gang var bolden tættere på kassen, men gik stadig forbi.

Men det var hjemmeholdet, der kom foran. Vanløse fik spillet bolden rundt omkring feltet, og til sidst endte den hos en fri Nassim Djemai. Djemai fik på flot vis scoret, da han sendte bolden over i det lange hjørne uden chance for Vilfort. 1-0 til Vanløse.

Mindre end fem minutter senere var vi tæt på at udligne. Bolden dumpede ned til Jacques Bang Sørensen, men inde på stregen fik Vanløses målmand reddet bolden ud til hjørne.

Vi forsatte med at presse på, og det gav en stor mulighed til Löween, der udnyttede sin hurtighed. Men der manglede skarphed i afslutningen, der strøg lige forbi mål.

I den anden ende var Nassim Djemai igen på spil, da han satte en Brønshøj-spiller, men Vilfort kom godt ud af sit mål og fik snuppet Djemais forsøg på at blive dobbelt målscorer.

I kampens slutning fik Löween igen en mulighed for at udligne, men nok en gang måtte han se sin afslutning gå forbi mål.

Det endte derfor 0-1, men en ting er træningskampe, noget andet er turneringskampe. Og spillerne virker klar til at tage hul på sæsonen, når det på søndag den 4. august kl. 13 gælder Holbæk på udebane i sæsonens første turneringskamp.

Vanløse - Brønshøj: 1-0 (0-0)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort - Jacques Bang Sørensen (72. Ahmed Iljazovski), Jeffrey Ofori, Jamil Fearrington, Nicolai Clausen (46. Simon Richter) - Gustav Therkildsen, Andreas Baes (58. Oskar Tranberg), Mads Rønne (72. Festim Mustafi), Lucas Petersen, Jonas Magnussen (24. Casper Löween Jensen) - Danni König (58. Kevin Bechmann Timm)

Mål:
1-0: Nassim Djemai (64.)

Advarsler:
Vanløse: Christian Thorup (33.), Alexander Funch (82.) og Andrew (90.)
Brønshøj: Mads Rønne (31.)

lør. 27. juli 2019
kl. 11:00
Vanløse Idrætspark
Dommer: Muhammed Kücükavci
Vanløse IF
1 - 0
0 - 0
Brønshøj Boldklub