Slagelse-BB, 07.10.18: Måltavlen

Sæsonens første pointdeling

Brønshøj spillede uafgjort for første gang i sæsonen, da det endte 2-2 ude mod Slagelse i dagens kamp. Det var en chancerig kamp, hvor begge målmænd også hev nogle flotte redninger ud af ærmet. Kevin Bechmann Timm og Mads Rønne scorede målene for hvepsene.

Kampen startede livligt med chance til Brønshøj efter bare fire minutters spil. Andreas Baes sendte et frispark ind i feltet, hvor Ricky Gotland fik hovedet på bolden. Desværre fik han ikke nok fart i afslutningen, som sad lige på Slagelses målmand Sebastian Sørensen.

To minutter senere var den gal i den anden ende. Brønshøj smed bolden væk tæt på eget felt. Kuglen endte hos værternes Jakob Skovgaard Larsen, der hamrede til den med venstrebenet og sendte bolden i kassen. 1-0 til Slagelse.

Slagelse-BB, 07.10.18: Kevin har lige udlignet til 1-1

Den føring holdt i mindre end et minut. Simon Richter smed bolden ind i feltet med ydersiden ind i feltet. Her sparkede Kevin til bolden første gang med venstrebenet. Og selvmål Sebastian Sørensen fik handsken på, kunne han ikke forhindre hvepsene i at udligne til 1-1.

Kort efter var der så en mulighed til Slagelse, da de kom igennem i venstre side. Her blev der afsluttet med venstrebenet, hvor bolden strøg over Vilfort, men også over Brønshøj-målet.

Bare ti minutter inde i kampen måtte Brønshøj skifte Andreas Baes ud. Han blev hjulpet ud af to Brønshøj-folk. Vi krydser fingre for, at det ikke er for slemt mht. Andreas Baes.

Slagelse-BB, 07.10.18: Baes må gå ud tidligt i kampen

Efter 11 minutter fik Slagelse bolden i mål efter en stor chance, hvor returen blev sparket ind. Men linjedommeren havde hævet flaget og vinket for offside.

De store chancer forsatte med at komme, og efter et kvarter var det Brønshøjs tur. Slagelse fik ikke sparket ordentligt væk, og bolden lå lige til Richters venstreben. Men en Slagelse-spiller fik lige akkurat strakt benet ud og ramte bolden nok til at sende den til hjørnespark.

Lidt over halvvejs i 1. halvleg fik Brønshøj frispark fra ca. 40 meters afstand. Mange af os kender Kevins skudstyrke, og angriberen tog da også chancen. Bolden var tæt på at gå i mål, men det endte med et målspark.

En halv time spillet fik Slagelse igen bragt sig foran. En Slagelse-spiller sled sig foran Ricky Gotland og kom til baglinjen. Her fik han spillet bolden skråt tilbage til Jacob Pind, og selvom, der stod et væld af Brønshøj-spillere inde på stregen, så lykkedes det Jacob Pind at score. 2-1 til hjemmeholdet.

Slagelse-BB, 07.10.18:  Stor chance til Richter

Brønshøj var tæt på at svare hurtigt igen, da Kevin atter forsøgte sig på frispark. Han fik sendt bolden over muren og med retning mod hjørnet. Men Sebastian Sørensen leverede en fremragende redning.

Slagelses Frederik Emil Christensen var tæt på at gøre det til 3-1, da han kom frem til et hovedstød omkring det lille felt. Der var masser af fart i hovedet, men heldigvis for hvepsene, sad afslutningen lige på Vilfort.

1. halvleg var en meget lige og rodet affære, hvor der sagtens kunne være scoret mere end de tre mål. I 2. halvleg kom Brønshøj godt ud og satte sig på kampen. Og efter 12 minutter af 2. halvleg kom udligningen.

Igen var det et indlæg fra Richter, der førte til målet. Selve indlægget blev ikke headet langt nok væk af Slagelse, hvilket skyldes, at Simon Sharif fik presset forsvaret. Rønne tog bolden til sig og vendte rundt inden han sparkede den i kassen til 2-2.

Slagelse-BB, 07.10.18: Rønne udligner til 2-2

Der var længere tid mellem chancerne i 2. halvleg, end der var i 1. halvleg. Og de muligheder der opstod var for alvor ikke nogle, der truede de to målmænd.

Efter 77 minutter fik Brønshøj bolden i nettet igen. Oscar Buch trykkede af inde i feltet, og Sebastian Sørensen kunne kun halvklare, og Mads Rønne var hurtigt over returen og fik sendt bolden i mål. Men linjedommeren havde vinket for offside. En offside, der kan stilles spørgsmål ved, hvis man kigger på TV-billederne fra kampen (se nedenunder). Men faktum er, at det ikke blev dømt, så hvepsene måtte bare knokle videre.

Slagelse-BB, 07.10.18: Offside eller ej på Rønne

I kampens sidst fem minutter var det Slagelse, som pressede på for en scoring. Det gav bl.a. et udmærket frisparksforsøg af Jakob Skovgaard Larsen, som Vilfort både nappede. Men også værternes Frederik Emil Christensen havde mange gode forsøg. Den sidste af dem var et skud på overlæggeren i det fjerde tillægsminut.

Men det hele sluttede 2-2 i Slagelse, og dermed holdt Brønshøj en afstand på tre point til Slagelse, mens der er fire points afstand til 7. pladsen. Det betyder også, at ligegyldig hvad resultaterne bliver næste weekend, så vil hvepsene stadig ligge i top 6. En weekend, hvor Brønshøj ikke spiller, da Richter og Dawda skal til Afrika for at spiller for det gambianske landshold.

Så næste kamp for hvepsene er lørdag den 20. oktober kl. 13, hvor det gælder HIK på udebane i Gentofte.

Slagelse-BB, 07.10.18: Rønnes annullerede mål
søn. 7. okt 2018