03.11.18, Marienlyst-BB: Jubel efter 1-0 scoringen

Arbejdssejr

Det var ikke verdens kønneste fodboldkamp, men alligevel lykkedes det med en solid arbejdsindsats at hente en 1-0 sejr. Defensiven var nærmest perfekt i 2. halvleg, hvor Marienlyst stort set ingen chancer havde. Mads Rønne blev kampens eneste målscorer.

Brønshøj startede kampen godt med flere afslutninger dog uden, at det for alvor truede Marienlysts målmænd Marcus Sørensen.

Men det var Marienlyst, der var tættest på at bringe sig foran efter seks minutters spil. Et indlæg blev lagt ind i det lille felt, hvor Mads Augustinus Hansen fik ram på bolden. Vilfort stod heldigvis, hvor han skulle og kunne opsnappe bolden.

03.11.18, Marienlyst-BB: Richter

Chancerne fortsatte i begge ender. Kevin Bechmann Timm havde et hovedstød, der gik over mål, mens Kristian Weber var alene med Vilfort, men sparkede lige på keeperen. Selvsamme Weber fik endnu en friløber, men bolden blev ramt med ydersiden og var tættere på indkast end på mål.

Efter en halv time agerede Vilfort igen redningsmand, da Jonas Hvilsom fra en halvspids vinkel sparkede direkte på hvepsens keeper.

Et par minutter senere viste Kevin sine akrobatiske evner frem, da han med benet højt oppe næsten drejede 180 grader og fik sendt bolden mod mål. Men Marcus Sørensen leverede en flot redning inde på stregen.

I det 34. minut blev Kevin sendt afsted i dybden, men Marienlyst-målmanden kom ned og fik reddet. Kevin var dog selv over returen, og spillede bolden over i det bagerste til en helt fri Mads Rønne. Og med en inderside, der ville gøre selv Jon Dahl Tomasson misundelig, fik Rønne sendt bolden i mål. 1-0 til Brønshøj.

03.11.18, Marienlyst-BB: Rønne har lige gjort det til 1-0

Mere skete der ikke i 1. halvleg, og det var en særdeles glad flok hvepse-supportere, der kunne gå op og nyde kolde øl og varme pølser.

Cheftræner Michael Winter havde lavet nogle taktiske ændringer mht. defensiven i dag, og det gav pote, især i 2. halvleg. Her blev det højst til et par ufarlige chancer til hjemmeholdet, hvoraf den farligste af dem var et frispark af Mads Jørgensen, som ikke gav Vilfort nogle problemer.

Med ti minutter tilbage fik Marienlyst i bolden, da Lasse Skibbild Jensen flot sendt bolden i mål med venstrebenet. Men linjedommeren havde flaget oppe, og målet blev derfor annullerede pga. offside.

Brønshøj havde også chancerne til at øge føringen, men Kevin, Anusic, Buch og Naundrup kunne ikke få bolden i kassen.

03.11.18, Marienlyst-BB: Mulighed til Anusic

Men det var også lige meget for efter lidt over fire minutters overtid fløjtede dommer Morten Bertelsen af, og spillerne kunne skrige deres glæde ud. Der blev også med stor glæde løbet ud til de medrejste fans, som også blev omfavnet og endda inviteret med ind i omklædningsrummet.

Nu har spillerne et par dage til at nyde sejren, men i næste uge skal der være fuld fokus, når det lørdag den 10. november kl. 15, hjemme i Tingbjerg, gælder efterårets sidste kamp mod B93.

03.11.18, Marienlyst-BB: Efter kampen
lør. 3. nov 2018