04.08.19, Holbæk-BB - jubel efter 1-0 målet

Point i premieren

De sidste fire gange vi har gæstet Holbæk, har vi haft store udfordringer. I dag var ingen undtagelse, hvor det blev til et point på værternes nye stadion i Holbæk Sportsby i sæsonpremieren. Vores enlige mål blev scoret af tilbagevendte Danni König.

Til dagens kamp var der flere hvepse, som fik debut. Gustav Therkildsen, Lucas Petersen og Jacques Bang Sørensen fik alle fuld tid i deres første Brønshøj-kamp. Fuld spilletid var der også til Jeffrey Ofori og Danni König, som gjorde comeback i den sorte og gule trøje.

Det var også en fornøjelse at se så mange af Danmarks smukkeste på tribunen, hvor den ene side var klædt i sort og gult.

Det var dog Holbæk, der startede bedst, men uden at få noget ud af anstrengelser. Efterhånden som 1. halvleg skred frem var vi mere og mere på bolden. I det 12. minut lykkedes også at få bolden i mål, da König med en flot afslutning sendte bolden over i det lange hjørne. Desværre blev målet annulleret pga. offside.

04.08.19, Holbæk-BB - König med afslutning

Offside var der dog ikke, da König et minut senere stod helt fri i feltet og kunne heade Simon Richters indlæg i mål via den ene stolpe. 1-0 til os efter ca. 13 minutters spil.

Vi fortsatte med at presse på for at få endnu en scoring, og det var også tæt på at lykkedes. Der var gode forsøg fra både Jonas Magnussen og Lucas Petersen. Men Jonas’ afslutning blev skubbet over mål af Holbæks målmand Mikkel Qvist, mens Lucas’ afslutning gik en meter over mål.

I stedet for fik Holbæk udlignet nærmest ud af det blå. En lang bold blev sendt frem til Mads Bobjerg Larsen, der snød offside-fælden og kunne prikke bolden forbi en chanceløs Kasper Vilfort. 1-1.

Målet gav Holbæk mere blod på tanden, men det blev ikke til flere mål i 1. halvleg.

04.08.19, Holbæk-BB - Vilfort med flot aktion

2. halvleg var lidt mere rodet, og ingen af holdene kunne rigtigt finde deres spil på den langhårede bane. Vi var dog tæt på at komme foran 2-1, da to Holbæk-spillere i samspil fik sendt bolden på egen stolpe. Tæt på selvmål, men marginalerne var på Holbæks side.

Holbæk var også tæt på med ca. 20 minutter tilbage af kampen. Et frisparksindlæg blev sendt ind til kanten af det lille målfelt. Her fik en Holbæk-spiller kastet sig frem, men kunne ikke dreje bolden i mål.

Debutant Gustav Therkildsen, der viste eksempler på sin driblestyrke og blev kåret til kampens spiller af Danmarks smukkeste, havde flere forsøg i 2. halvleg, men enten stod Mikkel Kvist i vejen eller også manglede præcisionen.

04.08.19, Holbæk-BB - Debutant Gustav Therkildsen

I kampens overtid fik Holbæk en sidste mulighed. En Holbæk-spiller steg til vejrs og fik hovedet på bolden, men måtte se den gå forbi.

Det hele sluttede derfor 1-1 i Holbæk. Og selvom vi havde håbet på tre point, så kan vi trods alt glæde os over et point i premieren. Premiererunden bød for resten på flere overraskelser, så alt tyder på at det bliver en spændende sæson.

Radaren er nu indstillet til Espelunden, hvor vi søndag den 11. august kl. 13 gæster Avarta, og vi håber selvfølgelig på at se endnu et massivt gult og sort fremmøde.

04.08.19, Holbæk-BB - Danmarks smukkeste i Holbæk
søn. 4. aug 2019
kl. 13:00
SuRi Park
Dommer: Allan Staal
Tilskuere: 793
Holbæk B&I
1 - 1
1 - 1
Brønshøj Boldklub
13' Danni König
37' Mads Bobjerg Larsen
63' Christian Olsen
72' Lucas Petersen
86' Mads Rønne