Hillerød-BB, 24.02.18

Hillerød i gavehumør

Brønshøj havde pakket taskerne og taget nordpå, da de skulle møde Hillerød i dagens træningskamp. Det endte 2-2 efter en 1-0 føring til hjemmeholdet i 1. halvleg. Hillerød var i gavehumør, som Oskar Tranberg og Patrick Naundrup udnyttede til at komme på tavlen.

Brønshøj var mest på bolden i 1. halvleg, hvor de med højt genpres formåede at stresse Hillerød til mange boldtab. Desværre omsatte hvepsene ikke boldbesiddelsen til chancer og mål bortset fra skud ude fra.

Efter at have været i kontrol i kampens første 40 minutter lukkede Brønshøj Hillerød ind i de sidste fem minutter af 1. halvleg, og det blev straffet. Ud fra Hillerøds venstre side blev bolden spillet ind til Hillerøds topscorer fra efteråret Tobias Vistisen Andersen. Fra kanten af feltet sendte han bolden mod mål, og han kunne se kuglen stryge ind i kassen bag Vilfort. 1-0 til Hillerød.

Hillerød-BB, 24.02.18 Cem

Efter pausen var det mere lige end det var i 1. halvleg. Begge hold kom frem til gode chancer, men Vilfort og Frederik Hansen i hhv. Brønshøj- og Hillerød-målet var på plads.

Men i det 70. minut blev målmand Frederik Hansens udspark helt skævt og alt for kort. Det endte i fødderne på Oskar Tranberg, der efter et par træk sparkede bolden i mål ved nærmeste stolpe. 1-1.

Hillerød-BB, 24.02.18 Tranberg gør det til 1-0

Brønshøj fik ekstra energi af scoringen, og det blev til chancer til både Philip Rejnhold og Oscar Buch, men Frederik Hansen var på plads i Hillerød-målet.

Med godt 10 minutter tilbage af kampen blev en Hillerød-tilbagelægning alt for kort. I stedet blev Naundrup spillet fri, og alene med keeperen svigtede angriberen ikke, og bragte Brønshøj foran 2-1.

Hillerød-spillerne begyndte at vise træthed, og Anusic fik muligheden for at lukke og slukke, da Hillerøds målmand sparkede bolden lige ud i fødderne på ham. Anusic drev bolden frem og fra ca. 20-25 meters afstand sparkede han på mål. Men han måtte se sin afslutning ramme ydersiden af stolpen.

Hillerød-BB, 24.02.18 Chance til Hillerød

Kort efter fik Hillerød udlignet, da et indlæg blev sendt ind fra højre side. Inde i feltet dukkede forsvarsspilleren Magnus Klarskov Nielsen, der havde sneget som med frem, op og headede bolden i mål til slutstillingen 2-2.

En udmærket kamp af Brønshøj, som ofte lykkedes med deres genpres og især i 2. halvleg fik skabt en del chancer via kanterne.

Næste træningskamp er lørdag den 10. marts kl. 12.30, hvor divisionsrivalerne fra Greve kommer på besøg.

Hillerød-BB, 24.02.18 Boateng

Opstilling:
Kasper Vilfort - Simon Sharif, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori (66. Aske José Victor), Anton Holse - Christoffer Boateng (46. Daniel Anusic), Mads Rønne (56. Patrick Naundrup), Oskar Tranberg, Cem Vardar, Kevin Bechmann Timm (46. Philip Rejnhold) - Patrick Naundrup (46. Oscar Buch)

Mål:
1-0: Tobias Vistisen Andersen (44)
1-1: Oskar Tranberg (70)
1-2: Patrick Naundrup (81)
2-2: Magnus Klarskov Nielsen (89)

lør. 24. feb 2018
kl. 13:00
Right to Dream Park
Hillerød
2 - 2
1 - 0
Brønshøj Boldklub