Foto: Thomas Brygger

Referat: Herlufsholm GF - Brønshøj

Herlufsholm GF - BB

Foto: Thomas Brygger

Modstanderen i DBU Pokalens 2.runde var Herlufsholm fra sjællandsserien. Bo Henriksen havde valgt at spare flere spillere, men de udvalgte gik til den fra start med et højt pres. 

Hvepsene sad tungt på spillet og blev ved at søge målet i første halvleg, hvor den hollandske debutant Levi van der Heijden havde flere gode aktioner og kunne med lidt held have scoret efter en hjørnesparkssituation, men den blev reddet af en forsvarsspiller helt inde på stregen.

Man så ikke meget til Herlufsholms offensiv, kun en enkelt gang blev det lidt farligt, da Claes Holm-Nielsen måtte ud af feltet og skyde bolden væk for næsen af en angriber. Herlufsholm havde da også nok at gøre defensivt, hvor deres målmand stod en rigtig god kamp med flere rigtig gode redninger.

Valon Ljuti

Foto: Thomas Brygger

Med 10 minutter igen af 1.halvleg driblede Mikkel Nøhr Christensen fra venstrekanten ind i banen. En Herlufsholmforsvarer lavede et tydeligt frispark og dommeren tog da også fløjtet i munden. Men i stedet for at fløjte frispark lod han fordelen tælle, da bolden trillede hen foran Valon Ljuti, der et par meter uden for feltet trykkede til den og satte den sikkert i nettet til 1-0 uden for chance for målmanden.
Herefter gik det stærkt og få minutter senere scorede Rasmus Minor Petersen til 2-0 ved klumpspillet efter en dødbold, da han fik skudt til bolden fra kanten af det lille felt.

Og det blev nogle gyldne minutter for Brønshøj lige før pausen, for kun 2 minutter senere blev det også 3-0 til hvepsene. Et hårdt hjørnespark fra Mikkel Nøhr Christensen blev dirigeret videre to gange og endte i panden på Emil Berggreen ved bageste stolpe, der sikkert scorede. I 2.halvleg var Brønshøj stadig kontrollerende og selvom de havde flere gode muligheder blev det ved de 3-0. Brønshøj er dermed sikkert videre til DBU Pokalens 3.runde.

06.Gabel

Foto: Thomas Brygger

Da sejren mod Herlufsholm var den tredje sejr i træk for Brønshøj blev fiduspokalen efter kampen uddelt og det blev anfører Rasmus Minor Petersen der for anden gang i træk blev modtageren.

ons. 29. aug 2012
kl. 17:45
Herlufsholm Stadion
Dommer: Benjamin Helm Svedborg
Herlufsholm GF
0 - 3
0 - 3
Brønshøj Boldklub
35' Valon Ljuti
39' Rasmus Minor Petersen
41' Emil Berggreen