HIK-BB, 11.08.15 Sharza tiljubles

Foto: Thomas Løser

Fortjent og flot sejr i pokalen

Brønshøj tog sæsonens første sejr, da de i 1. runde af DBU Pokalen tog en 3-0 sejr over divisionsrivalerne fra HIK. Efter en målløs 1. halvleg trak Brønshøj for alvor fra i 2. halvleg.

HIK-BB, 11.08.15 Lorenzen

Foto: Thomas Løser

Cheftræner Jesper Hansen havde foretaget flere ændringer i forhold til søndagens kamp mod Holbæk, gengangere i startopstillingen var Jamil Fearrington, Oliver Fredsted, Sebastian Lassen og Patrick Naundrup. Bl.a. Jabar Sharza havde fået chancen fra start, og det viste sig at være en god idé. Samtidig var der til debut til to spillere, Jeffrey Ofori og Frederik Lorenzen.

1. halvleg var en meget lige affære, hvor ingen af holdene rigtig formåede at spille sig frem til de helt store chancer. 1. halvlegs bedste bud på en scoring kom fra HIK, da deres Kasper Schultz fik snittet bolden videre til bagerste stolpe, men her manglede HIK-spilleren den sidste præcision, og endte med at sparke bolden direkte ind på Ofori.

Tættere på mål kom vi ikke i 1. halvleg og holdene gik til pausen ved stillingen 0-0.

HIK-BB, 11.08.15 Jamil scorer til 1-0.

Foto: Thomas Løser

I 2. halvlegs begyndelse havde HIK et skud fra en spids vinkel, som var det tætteste HIK kom på en scoring i 2. halvleg. Omvendt viste Brønshøj sig særdeles målfarlige, da de bare et par minutter efter fik bragt sig foran 1-0. Jabar Sharza tog sig af hjørnesparket ude i hvepsenes venstre side, og ved forreste stolpe dukkede Jamil Fearrington op, og han kunne heade sit 2. mål for hvepsene, i ligeså mange kamp, i kassen.

Målet gjorde, at HIK skulle længere frem på banen, hvilket gav flere gode omstillingsmuligheder til Brønshøj, men det sidste manglede lige i afslutningerne. I den anden ende af banen blev HIK aldrig rigtig farlige, da forsvaret havde godt styr på de bolde, som Gentofte-holdet sendte fremad.

Godt 20 minutter før tid fik hvepsene så udnyttet en af omstillingerne, da Sharza modtog bolden ude i venstre side, hvorefter han trak ind i banen, og med et knastørt hug sendte han bolden over i det lange hjørne uden chance for HIK’s målmand.

HIK-BB, 11.08.15 Fansene

Foto: Thomas Løser

Sharza skulle dog give fansene, der var mødt talstærkt op, mere at juble over, da han kort før tid, nærmest lavede en perfekt gentagelse af 2-0 målet, og sendte kuglen i mål til slutresultatet 3-0.

En flot sejr for både ledelse, spillere og fans, der efter kampen kunne takke hinanden for en god indsats på henholdsvis banen og tilskuerpladserne. Brønshøj kæmpede for hver en meter, og fik belønning for det mod et HIK-hold, der aldrig fik deres spil til at lykkes.

Der trækkes lod til 2. runde af DBU Pokalen tirsdag 18. august.

Næste kamp er på lørdag d. 15. august kl. 15, når hvepsene tager mod Avarta hjemme på Tingbjerg Idrætspark til sæsonens første hjemmekamp.

tir. 11. aug 2015
kl. 19:00
Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen
Tilskuere: 369
HIK
0 - 3
0 - 0
Brønshøj Boldklub
52' Jamil Fearrington
59' Mathias Larsen
72' Jabar Sharza
79' Nick Christensen
87' Alexander Green
89' Jabar Sharza
90' Kasper Schultz