Greve-BB, 28.04.18

Forsømt forår fortsætter

Første halvdel af foråret er nu overstået, og det er ikke gået, som Brønshøj havde håbet på. Blot fem point er det blevet til i de otte første runder. I dag blev det til den femte uafgjorte kamp, da det endte 2-2 ude mod Greve. Kevin Bechmann Timm og Oscar Buch scorede for Brønshøj.

Greve startede kampen bedst og lagde et tungt pres på Brønshøj. Kampen var da heller ikke mere end et par minutter gammel, da værternes Sean Christoffersen trykkede af fra kanten af feltet. Afslutningen sad dog lige på Vilfort.

Selv samme Christoffersen var igen i afslutterens rolle bare to minutter senere. Denne gang på et frispark, hvor Vilfort måtte kaste sig for at bokse bolden væk.

Greve-BB, 28.04.18 Redning af Vilfort

Der var ikke meget Brønshøj i kampens første 15 minutter. Philip Rejnhold kom dog frem til en enkelt afslutning. Bolden dumpede ned for fødderne af ham, men højrebacken, der i dag var rykket frem til fløjen fik sendt halvflugteren over mål.

I den anden ende var både Luca Dumic og Kasper Kempel tæt på. Dumic fik sendt bolden lige forbi mål, mens Kempel med en lumsk afslutning kunne se Vilfort få lappen på og sende bolden til hjørne.

Herefter gik gassen lidt af Greve-ballonen, og hvepsene overtog. Dette gav en kæmpemulighed til Brønshøj efter 20 minutters spil. Boateng spillede en bold i dybden, hvor både Renhold og Kevin var helt frie. Det endte med, at Rejnhold fik afsluttet. Uheldigvis for Brønshøj gik bolden lige forbi mål.

Greve-BB, 28.04.18 Rejnhold tæt på scoring

Brønshøj var inde i en rigtig god periode, hvor også Jacob Berthelsen og Boateng havde deres muligheder. Men nærmest ud af det blå bragte Greve sig foran. Et frispark blev slået ind i Brønshøjs felt. Her fik Oliver Hansen headet bolden på tværs, og helt umarkeret kunne Kasper Kempel sende bolden i mål. 1-0 til Greve.

Brønshøj fortsatte dog med at presse på. Bl.a. var Zakaria El-Ouaz tæt på at lave selvmål for Greve, Kevin havde en stor mulighed, men fik helt upresset headet bolden forbi mål, Berthelsen måtte se sit hovedstød blive bokset væk af Simon Bloch og Rejnholds afslutning sad lige på Greve-keeperen. Alt sammen inden for 5-6 minutter spil.

Så på trods af masser af chancer, og nogle af dem rigtigt store, så kunne Greve altså gå til pausen med en 1-0 føring.

Brønshøj kom stærkt ud til 2. halvleg, hvor de satte sig på spillet med det samme. Hvepsene kom dog ikke frem til chancer, da Greve stod stærkt nede i defensiven.

Men efter 67 minutter splittede Boateng Greves defensiv ad. Med en fin aflevering fandt han en helt fri Oscar Buch. Buch sparkede dog lige på en fremadstormende Simon Bloch. Heldigvis for Brønshøj røg returen lige ud til Kevin, som sendte kuglen i kassen. 1-1.

Greve-BB, 28.04.18 Kevin har lige udlignet til 1-1

Otte minutter senere blev det minsandten til endnu et Brønshøj-mål. Ude fra venstre side fik Rejnhold sendt et millimeterpræcist indlæg, med højrebenet ind i feltet. Her kom Oscar Buch hoppende, og han fik styret bolden i mål med hovedet. 2-1 til Brønshøj.

Føringen holdt i mindre end fire minutter. Brønshøj fik ikke clearet bolden ordentligt, og pludselig var Greve tre mod to inde i feltet. Bolden endte hos Zakaria El-Ouaz, der kunne heade bolden i mål. 2-2 var stillingen nu.

Brønshøj prøvede endnu en gang at komme på tavlen. Men det tætteste de kom på, var et hovedstød af Rejnhold, der gik lige forbi mål.

Greve-BB, 28.04.18 Buch har lige bragt BB foran 2-1

Et skuffende resultat, hvor Brønshøj, bortset fra de 10-15 første minutter var bedst. Men det er ikke spillet, der tæller – det er målene. Her har Brønshøj haft alt for mange afbrændere, og det har kostet på pointfronten.

Men der er stadig håb forude. De to seneste kampe, har hvepsene prøvet at være foran, og i de otte sidste kampe, er hele seks af dem på hjemmebane. Og selvom Brønshøj pt. befinder sig på 11. pladsen med tre point op til den rigtige side af stregen, så kan de stadig selv afgøre det. Men det kræver, at de uafgjorte kampe bliver omvekslet til sejre, hvilket meget gerne må starte på lørdag den 5. maj kl. 15, når Odder kommer på besøg.

lør. 28. april 2018
kl. 14:00
Greve Idræts Center
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 190
Greve Fodbold
2 - 2
1 - 0
Brønshøj Boldklub
30' Kasper Kempel
68' Kevin Bechmann Timm
69' Daniel Anusic
75' Oliver Hansen
76' Oscar Buch
80' Zakaria El-Ouaz
86' Mathias Pedersen
90' Aske José Victor