Rønne ærgrer sig over spildt chance mod Vanløse

Skarpheden var væk

For fjerde kamp i træk måtte vi forlade banen uden scoring, og skarpheden var i den grad også en mangelvare, da vi tabte Slaget om Slotsherrensvej hjemme mod Vanløse med 0-2.

Der var ikke mange chancer i 1. halvleg, og de der kom voldte ikke målmændene nogle problemer. Tættest på en scoring var vi, da en afrettet bold endte hos Jonas Magnussen. Men Jonas fik afsluttet lige på Vanløse-keeper Lasse Krogh. Det lykkedes os stort set i hele 1. halvleg at holde Vanløse fra chancer bortset fra et par løse skud.

I 2. halvleg var der mere gang i den, og det startede allerede i 1. minut. Her fik Vanløses Asger Højmark-Jensen trampet sig igennem vores defensiv, men Vilfort kom flot ud af sit mål og leverede en flot redning.

Mindre end et minut senere var vi på spil nede i Vanløses ende. Først testede Casper Löween Jensen Vanløses målmand med et hårdt skud, som Lasse Krogh kun kunne bokse væk.

Derefter stod Kevin Bechmann Timm helt fri inde i feltet, og tæt på mål fik han headet bolden i jorden, desværre med så meget kraft, at den hoppede over mål.

Og minsandten om det ikke også blev en tredje chance inden for tre minutter, da Jamil Fearrington sendte bolden ind i panden på en fri Mads Rønne, der dog fik headet over mål.

Vanløse ville også lege med. Gæsternes topscorer Jack Castelijns stod helt fri ved bagerste stolpe, men i stedet for at heade på mål, forsøgte han at heade den på tværs. Der var dog ingen medspillere at heade bolden hen til.

Og inden vi havde rundet det 7. minut i 2. halvleg, faldt den sjette chance. Denne gang var vi tre mod tre, og det gav en mulighed til Löween, men han fik afsluttet lige forbi mål.

Det var vel bare et spørgsmål om tid, før vi fik sendt en af vores mange chancer i kassen, og i det 56. minut troede vi, at den var der. Baes smed bolden ind i feltet med venstrebenet, og her kom Lasse Krogh forkert ud til bolden. Dette gav en hovedstødsmulighed til Simon Richter, men mindre end en halv meter fra mål, headede han over kassen.

Lige pludselig slå Vanløse til. En bold blev spillet i dybden, og Højmark snød offside-fælden. Han så, at Vilfort var kommet for langt ud af sit mål, og fik køligt sendt bolden over Vilfort og i mål. 1-0 til Vanløse.

Vanløses mål tog pusten fra mange af vores spillere, og det var Vanløses, som begyndte at producere chancer. Vi fandt dog vores fodfæste igen med lidt over 10 minutter tilbage af kampen, men flere gange stod Lasse Krogh i vejen.

I overtiden slog Vanløse kontra, og det udnyttede netop indskiftede Johan Larsen. Ad lidt omveje endte bolden hos ham, og han kunne score til slutresultatet 2-0 til Vanløse.

Hvis vi skal finde noget positivt ved denne kamp, så var det, at vi producerede et hav af chance, nu skal de også bare omsættes til mål.

ons. 5. juni 2019
Tingbjerg Idrætspark