BB-Husum, Kog i sindene

Kedeligt var det ikke

Måltavlen kom på overarbejde i dag i forbindelse med dagens træningskamp mod Husum. Det hele sluttede nemlig 4-4, og der var dermed ingen vinder i ”Slaget om Frederikssundsvej”. Husum var effektive i deres afslutninger, mens hvepsene var dødsensfarlige på hjørne, og oveni de otte mål, så var der også intensitet.

Brønshøj lagde godt ud og kom igennem i højre side flere gange. Desværre manglede præcisionen i indlæggene, så chancerne udeblev.

Husum havde besluttet sig for at stå stærkt defensivt, men stadig true offensivt. Det lykkedes, især fordi de havde nogle hurtige og effektive folk oppe i front.

Efter 13 minutter bragte Mikkel Howalt gæsterne foran, da han modtog bolden på kanten af feltet, og med et flot skud sendte han bolden om bag en chanceløs Oliver Korch.

Fem minutter senere blev Howalt dobbelt målscorer, da en Husum-spiller blev nedlagt i feltet af Mads Rønne. Howalt var sikkerheden selv, da han sendte straffesparket i mål til stillingen 2-0 til Husum.

Husum scorer på straffe

Den stilling holdt i 10 minutter. Casper Löween Jensen sendte et hjørnespark mod forreste stolpe. Her dukkede Jamil Fearrington op og fik headet bolden i mål til stillingen 1-2.

Men Husum fik bragt sig foran med to mål igen, da Josef Moussa snød Ricky Gotland, rundede Oliver Korch og kunne sparke bolden i et tomt mål. 3-1 til Husum.

Fem minutter inden pausefløjtet fik Brønshøj igen reduceret efter et hjørnespark. Denne gang endte Löweens indlæg ved bagerste stolpe, hvor en helt fri Mads Rønne bankede bolden i mål ved nærmeste stolpe. 2-3 var stillingen nu.

Husum startede 2. halvleg bedst og mindre end to minutter inde i halvlegen fik Mikkel Howalt en friløber, men Mads Funch fik pareret med en fantastisk fodparade.

Dawda scorer direkte på hjørne

Brønshøj fik bedre og bedre fat i kampen, men havde stadig svært ved at dirke Husums defensiv op. Men så er det godt, at man er effektiv på hjørnespark. For lidt over halvvejs inde i halvlegen sendte Dawda Ngum nemlig et hjørnespark direkte i mål ved den nærmeste stolpe. Der stod ellers en Husum-spiller på vagt der, men af en eller anden årsag valgte han at forlade sin post, da bolden kom. Så stillingen var nu 3-3.

Det skulle også blive til 4-3, og minsandten om ikke også det mål kom efter et hjørnespark. Dawda sendte et perfekt bold ind i feltet, hvor Oliver Lassen fik hovedet på. Dermed var hvepsene foran for første gang i kampen.

Men Josef Moussa havde mere i sig, og med et flot langskud fem minutter før tid, gjorde han det til slutresultatet 4-4.

Alt i alt en kamp med masser af intensitet og masser af mål. Og med det uafgjorte resultat blev Brønshøj også vinder af 4-holds-turneringen.

Næste træningskamp er allerede på tirsdag den 5. februar kl. 17, hvor divisionsrivalerne fra Frem kigger forbi Tingbjerg.

Brønshøj - Husum, 4-4 (2-3)

Startopstilling - Brønshøj:
Oliver Korch - Simon Richter, Anders Qvist, Ricky Gotland, Jonas Magnussen - Lars Emil Juel Andersen, Ahmed Iljazovski - Casper Löween Jensen, Mads Rønne, Saad Abbouch - Oliver Lassen

Udskiftninger - Brønshøj:
24.: Jonas Magnussen ud - Jamil Fearrington ind
45.: Simon Richter ud - Anton Holse ind
46.: Oliver Korch ud - Mads Funch ind
46. Ahmed Iljazovski ud - Dawda Ngum ind
46. Oliver Lassen ud - Kevin Bechmann Timm ind
46. Saad Abbouch ud - Andreas Lissau ind
63. Casper Löween Jensen ud - Saad Abbouch ind
78. Ricky Gotland ud - Ahmed Iljazovski ind
81. Mads Rønne ud - Oliver Lassen ind

Mål:
0-1: Mikkel Howalt (13.)
0-2: Mikkel Howalt, straffe (18.)
1-2: Jamil Fearrington (27.)
1-3: Josef Moussa (34.)
2-3: Mads Rønne (39.)