BB-HIK, 25.01.20

Kunne ikke kurere HIKken

I går spillede vi træningskamp mod ligarivalerne fra HIK på kunsten i Tingbjerg, og her fik vi en lektion i kynisme foran mål, da det endte med et 0-5 nederlag. På papiret ser det måske skidt ud, men vi skal huske, at der er stor forskel på træningskampe, der er lang tid til forårssæsonen starter igen og så er der blevet trænet igennem både torsdag og fredag.

Det var HIK, som startede bedst, og allerede efter et minuts spil lagde de pres på, men en Brønshøj-spiller kom i vejen for indlægget.

HIK fortsætte med at dominere, dog uden at komme frem til chancer. Men halvvejs i 1. halvleg fik gæsterne straffe, da en HIK’er blev nedlagt i feltet i forbindelse med et hjørnespark. Frederik Emil Andersen, som tørnede ud for os i efteråret, var sikkerheden selv fra pletten og bragte HIK foran 1-0.

HIK scorer til 1-0 på straffe

Foto: Kjeld Rasmussen

Der var lang tid mellem mulighederne til begge hold, bortset fra et par skud udefra. Men med syv minutter tilbage af 1. halvleg var vi tæt på at udligne. Bolden dumpede ned for fødderne af Lars Emil Juel Andersen, der hamrede til bolden første gang. Desværre for Lars Emil kom en HIK-spiller i vejen og fik blokeret skuddet.

Det gik herefter hurtigt den anden vej. Andreas Lissau førte bolden frem, inden han spillede den ud til kantspilleren Josef Moussa, der sparkede første gang og sendte bolden over i det lange hjørne. 2-0 til HIK.

Lige inden pausen var vi tæt på en reducering, da Kevin Bechmann Timm fyrede et lumsk skud afsted. HIK’s målmand kunne ikke holde bolden, men et hårdt presset Mads Rønne fik ikke kontrol over bolden.

Derfor kunne HIK gå til pausen med en 2-0 føring, en føring, der blev udbygget hurtigt i 2. halvleg.

Der skulle nemlig gå mindre end seks minutter af 2. halvleg, og så havde HIK bragt sig foran både 3-0 og 4-0. 3-0 målet blev scoret af Andreas Lissau, mens Frederik Emil Andersen scorede sit andet mål i kampen til stillingen 4-0.

Redning af Korch mod HIK

Foto: Kjeld Rasmussen

Vi fik efterhånden lidt bedre fat i bolden og begyndte at komme frem til afslutninger, men desværre ingen mål. Og med 20 minutter tilbage af kampen blev det 5-0 til gæsterne. HIK fik et frispark lige uden for feltet, og det udnyttede Jakob Skovgaard på flot vis, da han sendte bolden over muren og i mål.

HIK havde et par chancer mere i kampens slutfase for at komme yderligere på måltavlen, men det blev ved de fem mål.

Ikke den bedste kamp fra vores side, men heldigvis er der halvanden måned til sæsonen går i gang. Og måske det går bedre i næste træningskamp, som er på lørdag den 1. februar kl. 12 i Tingbjerg, når rivalerne fra Vanløse kigger forbi i Slaget om Slotsherrensvej.

Brønshøj - HIK: 0-5 (0-2)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort (46. Oliver Korch) - Jacques Bang Sørensen, Jamil Fearringon, Simon Richter - Lars Emil Juel Andersen, Lucas Petersen (13. Casper Löween Jensen (56. Oliver)), Festim Mustafi, Mads Rønne (58. Andreas Christensen), Jonathan Kjær - Gustav Therkildsen, Kevin Bechmann Timm (46. Mikkel Bo Eriksen (79. Nicolaj Fallentin))

Mål:
0-1: Frederik Emil Andersen, straffe (25.)
0-2: Josef Moussa (39.)
0-3: Andreas Lissau (48.)
0-4: Frederik Emil Andersen (51.)
0-5: Jakob Skovgaard (72.)

Advarsler:
Brønshøj: Mads Rønne (12.) og Jonathan Kjær (31.)

lør. 25. jan 2020
Tingbjerg Idrætspark