BB-Greve, 16.06.18

Storsejr og overlevelse

Den står også på divisionsbold næste sæson, da Brønshøj i dag vandt 5-1 over Greve i en direkte kamp om at undgå nedrykning. Oscar Buch (2 mål), Jamil Fearrington, Christoffer Boateng og Andreas Lissau satte alle søm i Greves kiste. Netop Greve bliver Sorteper, da Dalum samtidig vandt i Odder.

Begge hold havde bud efter målet i kampens indledning med fine forsøg ude fra. Men begge målmænd havde styr på afslutninger. Første afslutning inden for rammen stod Greves Sean Christoffersen for, men bolden sad lige på Vilfort, der sikkert holdt bolden inde til kroppen.

Minuttet efter havde Brønshøj deres første forsøg inden for rammen, og den viste sig at være særdeles god. Oscar Buch tog bolden til sig ude i Greves højre side, hvorefter han trak ind i banen. Her afsluttede han fra kanten af feltet, og takket være en lille afretning fra en Greve-spiller, strøg bolden i mål. 1-0 til Brønshøj.

BB-Greve, 16.06.18 Buch har lige gjort det til 1-0

Målet vækkede dog Greve-spillerne, og syv minutter senere fik de udlignet. Et indlæg blev slået ind i feltet, og efter lidt klumpspil endte den hos Jacob Abildgaard, der bankede bolden op i nettaget til stillingen 1-1.

Efter en halv times spil gjorde Greve det rigtig svært for sig. Boateng var i fuld firspring, og Anders Hunsballe havde kun blik for Boateng, som han nedlagde med en nødbremse. Dommer Frida Mia Klarlund Nielsen var ikke tvivl – gult kort. Og da Hunsballe et kvarter tidligere havde modtaget et gult kort, så var det farvel og tak til Greves anfører.

Det var dog Greve, der reagerede bedst på udvisningen, hvorimod Brønshøj-spillerne lige skulle finde ud af, hvordan de skulle håndtere situationen. Gæsterne var da også tæt på komme foran godt fem minutter før pausen. Luka Dumic smed et fladt og præcist indlæg ind i feltet, hvor Kasper Kempel kom stormende. Men heldigvis for Brønshøj fik Kempel ikke ramt på bolden.

BB-Greve, 16.06.18 Buch lige inden han gør det til 2-1

Et par minutter inde i 1. halvlegs overtid satte Vilfort et angreb hurtigt i gang efter en Greve-dødbold. Jamil satte i sprint, og fandt Buch helt fri i dybden. Alene med Simon Bloch svigtede Buch ikke, og han kunne score sit andet mål i kampen. Brønshøj gik derfor til pausen med en 2-1 føring.

Allerede inden der var gået tre minutter af 2. halvleg var Buch tæt på at lave hattrick. Desværre for ham og Brønshøj måtte han se bolden gå i sidenettet, lige forbi mål.

Men otte minutter inde i 2. halvleg kom målet til 3-1. Boateng slog et millimeterpræcist indlæg ind til kanten af det lille felt. Her ramte bolden Jamils pandebrask, og anfører kunne fejre endnu en scoring.

BB-Greve, 16.06.18 Jamil har lige gjort det til 3-1

Der stod Brønshøj på det hele, og Greve var stort set aldrig over midterlinjen. I Odder fik hjemmeholdet udlignet, og den nyhed må have ramt gæsterne. For lige pludselig blev de mere nærgående.

Men det hele blev dræbt af hvepsene, da Buch blev nedlagt i feltet af Nicolai Høgh. Brønshøj sikre straffesparksskytte Boateng tog bolden til sig, og sendte bolden i kassen uden chance for Simon Bloch. 4-1 til BB.

Straffespark til Brønshøj

Herefter var der nogle løse forsøg til begge hold. Tættest på var Zakaria El-Ouaz, der fik sendt bolden lige forbi Vilforts mål.

Med tolv minutter tilbage af kampen kom kampens sidste mål. På en omstilling endte bolden ude hos Kevin Bechmann Timm i højre side. Han sendte bolden på tværs til indskiftede Andreas Lissau, der køligt sendte bolden over i det lange hjørne. 5-1 til BB.

BB-Greve, 16.06.18 Lissau jubler over 5-1 scoringen og sit første BB-mål

5-1 blev også kampens resultat, og der var stor glæde hos spillerne og trænerne, men også hos størstedelen af de 939 tilskuere, der var kommet til dagens kamp. Gennem hele kampen leverede de en fantastisk støtte, og vi glæder os til at se jer igen, når den nye sæson starter 4. eller 5. august 2018. Hvem modstanderne skal være finder vi først ud af i løbet af sommeren, og lige så snart træningskampene er på plads, vil disse også blive meldt ud.

Men stort tillykke til klubben, fansene, spillerne, trænerne og alle andre, som er involveret med overlevelsen. Og tillykke til Jamil Fearrington, der fik Fiduspokalen, der det samtidig var tredje sejr i træk.

HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA FÆRDIG!!!

BB-Greve, 16.06.18 Fiduspokal til Jamil
lør. 16. juni 2018