BB-FCV 04-03-2015

God indsats i pokalexit

I lidt over 3 måneder havde alle omkring klubben set frem til Brønshøjs første kvartfinale i DBU Pokalen siden 1988, og selvom Brønshøj var spildominerende endte det med et nederlag på 1-2 til FC Vestsjælland fra Superligaen, som var uhyre effektive det første kvarter.

Der var samtidig debut til 3 nye hvepse, da Jakob Andreasen og Svenn Crone startede inde, mens Malte Kiilerich kom ind i 2. halvleg.

Brønshøj startede ellers kampen bedst, og det endte også med et par chancer til hhv. Gabel og Akpoveta, men efter 9 minutter fik FC Vestsjælland et frispark uden for feltet i højre side. En FCV-spiller fik headet bolden mod mål, hvor Dannevang fik slået bolden op på overlæggeren. Returen endte hos sjællændernes nye græske spiller, Apostelos Vellios, der fik sendt bolden i mål. 1-0 til gæsterne.

Den stilling holdt dog ikke længe. Blot 4 minutter senere sendte Vestsjællands Festersen bolden ind i feltet, hvor en umarkeret Marc Dal Hende uhindret kunne heade bolden i mål til en 2-0 føring.

Hvepsene fortsatte dog ufortrødent, og efter 28 minutter gav det pote. Svenn Crone fik spillet bolden til Gabel, som med et fladt indlæg, fandt Oke Akpoveta inde på midten, hvor han sikkert fik reduceret for Brønshøj.

BB-FCV 04-03-2015 Mads Nielsen

Foto: Henrik Haslund

Efter scoringen blev Brønshøj ved med at lægge et pres på FC Vestsjælland, og det gav da også nogle chancer til hvepsene, som ikke førte til mål, og holdene gik derfor til pause med stillingen 1-2.

Brønshøj kom ud til 2. halvleg, og overtog hurtigt spillet, hvilket efter 5 minutter gav Akpoveta en mulighed for at bringe balance i regnskabet, men han måtte se hovedstødsforsøget stryger over mål. Kort efter var det så Fleckners tur til at heade på mål, men en meter fra målstregen, stod en FCV-spiller i vejen.

FC Vestsjælland havde ikke meget at byde ind med i 2. halvleg, hvor deres bedste forsøg var et skud af Vellios, der ikke var i nærheden af hvepsenes mål.

I slutfasen stod sjællænderne med alle 11 mand i eget felt, mens Brønshøj sendte den ene bold efter den anden ind i feltet, og 2 minutter før tid var det tæt på, da Lazarevic med venstrebenet fik sendt bolden mod mål, men i fuld længde fik FC Vestsjællands målmand, Thomas Mikkelsen, slået bolden til hjørne.

Tættere på kom Brønshøj ikke, i en kamp, hvor hvepsene i 80 minutter var banens bedste hold, og meget kan tages med, når 1. division starter om 10 dage, hvor Vejle kommer på besøg lørdag d. 14. marts kl. 15.00

Efter kampen blev Mikkel Nøhr Christensen kåret til Brønshøjs Pokalfighter.

Christian Haslund

ons. 4. marts 2015