BB-FC Roskilde, træningskamp 28.11.19

Fremgang at spore

I sommers mødte vi FC Roskilde i en træningskamp. Her gik det mindre godt, da det blev til et 0-4 nederlag uden et forsøg på mål. Derfor ville man godt i klubben se, om holdet havde udviklet sig i forhold til i sommers - og det havde man.

Det var en træningskamp, hvor der var en del afbud pga. sygdom, og der måtte ”lånes” en række spillere fra andetholdet.

Det startede dog på FC Roskildes præmisser. De havde bolden mest og fik pressede os langt tilbage. Ørnene måtte dog vente 16 minutter før de kom frem til deres første chance, men det var så også en stor en af slagsen.

Souheib Dhaflaoui fik pludselig en friløber og alene med Vilfort scorede den hurtige kantspiller ved at sparke bolden fladt forbi vores målmand. 1-0 til FC Roskilde.

Minuttet efter så var Dhaflaoui tæt på at fordoble føringen. Han blev nemlig spillet helt fri, men på kanten af målfeltet fik han utroligt nok sparket over mål.

FC Roskilde fortsatte med at skabe chancer, men skarpheden i afslutningerne og præcisionen i afleveringerne var blevet hjemme i domkirkebyen.

I slutningen af 1. halvleg kom vi frem til et par gode afslutninger, men det var ikke noget, som voldte Roskildes keeper problemer.

I 2. halvleg var vi meget bedre med og var tæt på scoringer ved Kevin Bechmann Timm og Nicolai Clausen. Det var os, som havde bolden mest, men elig slå FC Roskilde til to gange inden for et par minutter.

Først modtog Kyle McLagan bolden uden for feltet. Her var der ingen, som gik til ham, og så kunne Roskilde-spilleren sende bolden i mål med et fint langskud. 2-0 til FC Roskilde.

To minutter senere var det så Nicolai Jessen, som slog til. Lidt tilfældigt ender bolden hos Jessen, der tog et træk rundt om en BB-spiller, inden han kunne placere den om bag Nicolaj Fallentin. 3-0 til gæsterne.

Vi pressede på for en reducering, og var tættest på med et kvarter igen, da Nicolai Clausen steg til vejrs og fik headet et hjørnespark mod mål. Men Roskildes målmand var vågen og fik slået bolden over kassen.

Med 10 minutter tilbage blev den tidligere Brønshøj-spiller, og nuværende FC Roskilde-spiller, Dawda Ngum præsenteret for det røde kort efter en hændelse på midten af banen, hvor der en blev spyttet, slået eller nikket en skalle. Men da det var en træningskamp, fik FC Roskilde lov til at sætte en ny mand på banen.

På trods af resultatet, så klarede gutterne på banen sig fint, og der var tydelig fremgang i forhold til træningskampen mod FC Roskilde i sommers.

Næste træningskamp er først lørdag den 18. januar kl. 12, når vi møder Skovshoved hjemme i Tingbjerg. Spillerne træner lige en uge mere, og så går de på ferie frem til den 13. januar.

Brønshøj - FC Roskilde: 0-3 (0-1)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort (46. Nicolaj Fallentin) - Nico, Jacques Bang Sørensen, Nicolai Clausen, Simon Richter - Seyid Yildiz (24. Tobias Dumanski (70. Youssef Khayat)), Frederik Emil Andersen, Gustav Therkildsen, Festim Mustafi, Mathias Betzer (70. Rasmus Zinck) - Kevin Bechmann Timm

Mål:
0-1: Souheib Dhaflaoui (16.)
0-2: Kyla McLagan (67.)
0-3: Nicolai Jessen (69.)

Advarsler:
Brønshøj: Nico (52.)
FC Roskilde: Souheib Dhaflaoui (38.) og Nicolai Jessen (45.)

Udvisninger:
Brønshøj: Ingen
FC Roskilde: Dawda Ngum (81.)

tor. 28. nov 2019
Tingbjerg Idrætspark