BB-FC Fyn

Sejr mod Fyn

Ørbæk, Iben og Bjergsted

Kun få tilskuere var mødt frem, da Brønshøj på kunststofbanen i Farum tog imod FC Fyn.

Fynboerne havde et noget amputeret hold efter at have mistet en del spillere i slutningen af vinterens transfervindue. Men på trods af det lagde de ud med at presse hvepsene og skabte flere gode chancer, som Kim Drejs i Brønshøj-målet dog tog sig sikkert af.

Brønshøj arbejdede sig langsomt ind i kampen og midt i halvlegen kunne Simon Bræmer score til 1-0 på hvepsenes første rigtige chance, da han fik skudt til bolden i nettet på kanten af det lille felt, efter en klumpspilssituation, der opstod efter en dødbold.

Resten af 1.halvleg blev en lidt rodet affære med et par halve chancer i begge ender, der dog ikke var rigtig farlige.

BB-FC Fyn hjørnespark

I pausen lavede træner Bo Henriksen en dobbelt udskiftning, der skulle vise sig som en genistreg. For straks efter pausen satte Brønshøj sig helt på kampen. Og det høje pres hjælp, således scorede nyindskiftede Thomas Raun til 2-0 efter et hjørnespark, der blev fremtvunget af den anden nyindskiftede Tobias Grahn.

FC Fyn så ud til at have mistet pusten mens Brønshøj fortsatte det flotte spil med flere store chancer til hvepsene som blev misset af Michael Jørgensen, Valon Ljuti og Jacob Berthelsen, der en enkelt gang havde forvildet sig op i FC Fyns ende.

BB-FC Fyn Kim Drejs

Midt i halvlegen blev kampen endeligt lukket, da Thomas Raun scorede til 3-0 efter en flot mål. Opspillet startede fra egen halvdel, hvor Mads Ibenfeldt hurtigt vendte spillet og sendte Thomas Grahn afsted, der snød 2 Fyn-spillere på kanten og lagde bolden på tværs. Simon Bræmer hoppede smart over og så var Thomas Raun helt fri og skulle bare passere målmanden.

Med fem minutter tilbage af kampen måtte Kim Drejs lade sig udskifte med en forstrækning og må derfor kigge langt efter sit cleansheet, heldigvis skulle han være klar igen til næste kamp mod FC Hjørring.

Selvom FC Fyn efterfølgende forsøgte at få reduceret, havde ny keeper Claes Holm-Nielsen en stor redning helt nede ved stolpen. Og derfor blev det ved de 3-0 til hvepsene og tre point, der bringer Brønshøj tilbage i NordicBet Ligaens topkamp.

tor. 28. marts 2013
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Tilskuere: 137
Brønshøj Boldklub
3 - 0
1 - 0
FC Fyn
24' Simon Bræmer
47' Thomas Raun
61' Thomas Raun