Therkildsen har lige gjort det til 1-1

I kontrol

Det endte uden vinder i dagens træningskamp mod divisionsrivalerne fra Avarta. Vi var ellers i kontrol i størstedelen af kampen, men måtte nøjes med 1-1. Gustav Therkildsen scorede vores enlige mål.

Det var dog Avarta, som kom frem til kampens første chance. Oliver Carrara modtog bolden i venstre side af straffesparksfeltet, hvor han trykkede af med venstrebenet. Men Oliver Korch var klar i målet og fik snuppet forsøget.

Vi begyndte dog at komme frem til chancer. Først spillede Therkildsen bolden skråt tilbage til Mads Rønne, men Oliver Foss Hansen i Avarta-målet fik reddet med en flot fodparade.

Fem minutter senere skød Therkildsen selv på mål, da han satte en mand, inden han trak ind i banen og skød på mål. Desværre måtte han se bolden stryge over kassen. 2-3 minutter senere forsøgte Kevin Bechmann Timm sig på et frispark lige uden for feltet. Men også han må se bolden går over mål.

Nærmest ud af det blå kom Avarta foran, da Patrick Andersen blev spillet i dybden, og alene med Korch svigtede Avarta-angriberen ikke. 1-0 til Avarta.

Den føring holdt dog kun i seks minutter. Mads Rønne sendte bolden ud til Therkildsen, som bankede bolden over i det lange hjørne. 1-1.

Fem minutter før pausen fik vi muligheden for at komme foran 2-1, da Casper Löween kom frem til en stor mulighed. Men Oliver Foss Hansen diskede op med en god redning. Den stod derfor 1-1 efter de første 45 minutter.

König header på overlæggeren

Vi fortsatte med at have kontrol i 2. halvleg, men et defensivt-orienteret Avarta-hold havde ofte held med at holde os fra chancer. Det blev det til enkelte muligheder. Bl.a. til Rønne, der desværre ikke kunne få drejet bolden i mål, men også til Löween, som tæt på mål fik sparket i sidenettet.

I kampens sidste kvarter kom König frem til to forsøg. Først svingede han venstrebenet inde i feltet, men sparkede lige på Avarta-keeperen. Senere fik han hovedet på et hjørnespark, som ramte oversiden af overlæggeren.

Den første kamp i miniturneringen endte dermed 1-1, og vi spiller næste kamp på lørdag den 27. juli kl. 11 hjemme mod Vanløse.
Netop Vanløse møder Avarta i miniturneringens anden kamp på onsdagen den 20. juli kl. 18 i Tingbjerg.

Brønshøj - Avarta: 1-1 (1-1)

Opstilling - Brønshøj:
Oliver Korch - Jacques Bang Sørensen, Jeffrey Ofori, Jamil Fearrington, Jonas Magnussen - Gustav Therkildsen (58. Mikkel Bo Eriksen), Lucas Petersen (65. Festim Mustafi), Andreas Baes (46. Oskar Tranberg), Mads Rønne (76. Ahmed Iljazovski), Casper Löween Jensen - Kevin Bechmann Timm (46. Danni König)

Mål:
0-1: Patrick Andersen (27.)
1-1: Gustav Therkildsen (33.)

Advarsler:
Brønshøj: Andreas Baes (31.)
Avarta: Victor Guldbrandsen (56.)

Dommer
Yasin Seker

lør. 20. juli 2019
kl. 11:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Yasin Seker
Brønshøj Boldklub
1 - 1
1 - 1
BK Avarta