Boa og Naundrup
Hvepsene sluttede godt af

Brønshøj sluttede foråret af med en flot præstation hjemme mod Aarhus Fremad, der blev sendt tilbage til den europæiske kulturhovedstad 2017 med et 0-2 nederlag. Hvepsenes mål blev scoret af holdets topscorere Patrick Naundrup og Christoffer Boateng, der begge endte på 14 sæsontræffere.

Inden kampstart var der blomster og gaver til cheftræner Jesper Hansen fra hhv. boldklubben og Hvepsene Support.

Blomster til Jesper Hansen

Kampen var kun fire minutter gammel, da Brønshøj kom frem til første afslutning. Oscar Buch trak ind i banen fra sin position på højrekanten, og fra kanten af feltet svingede han venstrebenet. Skuddet voldte Peter Ravn problemer, men han fik slået bolden op på overlæggeren, inden bolden røg ud til hjørnespark.

Hvepsene fortsatte med at skyde på nærmest alt fra kanten af feltet, men enten strøg bolden over mål, ellers også stod en godt spillende Peter Ravn i vejen.

Efter en halv times spil kom vel nok 1. halvlegs største chance. Boateng sendte et frispark ind i feltet. Her blev bolden headet op i luften, og Ofori kom stormende og sendte et kraftfuldt hovedstød mod mål. Men Peter Ravn fik højrelappen op og fik forhindret Ofori i at score sit andet mål i Brønshøj-trøjen.

Ofori mod Aarhus Fremad

Kort efter kom aarhusianernes eneste afslutning i 1. halvleg, da et dumt boldtab gav dem en chance. Men Christian Lauenborgs afslutning var for upræcis, og bolden gik et stykke forbi mål.

Brønshøj kom frem til et par skudmuligheder mere end 1. halvleg blev fløjtet af, men ingen mål blev det til. Så på trods af en skudstatistisk på 9-1 i hvepsenes favør og hele 7 hjørnespark, så stod der stadig to runde nuller oppe på måltavlen. Men dette skulle ændre sig i 2. halvleg.

Mens hvepsene dominerede i 1. halvleg, så var det lige i 2.  halvleg. Havde Aarhus Fremad bolden mere end de havde i 1. halvleg. Der var ikke meget aktion i de to feltet i 2. halvlegs første 20 minutter, men herefter begyndte der at ske noget.

Naundrup i aktion mod Aarhus Fremad

Først fik Aarhus Fremads Mathias Schjødt en friløber, men afslutningen var svag og sad lige på Simon Bloch, der også var kommet godt ud af sit mål.

Med 20 minutter tilbage kom scoringen endelig. Boateng slog et perfekt hjørnespark ind i det lille felt. Her kom Naundrup stormende og fik skovlet bolden i mål. 1-0 til Brønshøj.

Bare tre minutter senere blev det også til 2-0. Rejnhold fik kæmpet sig forbi Fremads Mike Vestergaard, inden han fik spillet bolden videre til Boateng, der med et hårdt og fladt sendte kuglen i kassen uden en chance for Peter Ravn.

Boateng

Efter 2-0 målet trak Brønshøj sig længere tilbage på banen, og det gav mere plads til Aarhus Fremad, og de kom frem til nogle farlige chancer. Den første tilfaldt Anders Nissen, der førte bolden frem fra egen banehalvdel, og med et flot afslutning sendte han bolden mod mål. Men uheldigt for ham, og heldigt for Bloch og co. ramte bolden træværket.

Aarhus Fremad skulle dog få flere muligheder. Med 5 minutter tilbage af den ordinære spilletid blev et hjørnespark smidt ind i Brønshøjs felt. Her stod Mathias Schjødt helt fri, men han fik et dårligt træf på bolden, og det endte med et målspark til hvepsene.

I overtiden måtte Bloch hiver to fantastiske redninger ud af ærmet. Først fik Schjødt hovedet på et hjørnespark, men hev fik Bloch slået den over mål, og ud til et nyt hjørnespark. På det efterfølgende hjørne fik Schjødt igen hovedet på. Men nok engang blev han den lille i duellen med Bloch, der viste gode reflekser inde på stregen.

Kort efter sluttede kampen, og spillere, fans og supportere kunne juble sammen over 3 point i sæsonens sidste kamp. Skulle du have lyst til at se hele kampen igen, og selv vælge, hvilke højdepunkter du vil se, så kan det gøres via Mycujoo.

Tilbage er kun at ønske en god sommerferie til jer alle sammen, og vi håber på at se jer igen, når 2. division 2017/18 sparkes i gang i august.

Tak for kampen
lør. 10. juni 2017