BB-AB, 15.06.19 (1)

Kampen tabt i 2. halvleg

Vi førte ellers ved pausen, men på tre minutter i 2. halvleg fik AB vendt det hele på hovedet og kunne tage en 3-2 sejr i sæsonens sidste kamp hjemme på Tingbjerg Ground. Casper Löween scorede begge vores mål.

Inden kampen skulle der dog siges tak til cheftræner Michael Winter, der fik blomster af både Supporterne og sportschef Thomas Ibsen, da det var sidste kamp i spidsen for divisionsholdet.

Vi fik skabt to gode muligheder i kampens indledning efter højt pres på AB’s banehalvdel. Begge gange endte bolden hos Kevin Bechmann Timm, men den ene gang måtte han se AB’s målmand Oliver Thorup snupper bolden, mens det andet forsøg gik forbi mål.

Vi var det mest chanceskabende hold, mens AB blot fik skabt en enkelt mulighed i de første 24 minutter. Men her snuppede Kasper Vilfort et farligt forsøg af Anis Ben Slimane.

Bedst som vi fik skabt den ene chance efter den anden, kom AB foran. Et fladt indlæg blev smidt ind i feltet fra AB’s højre side. Her stod en AB-spiller klar til at sende bolden i mål, men det blev vores egen Ahmed Iljazovski, der fik ram på bolden og sendt den i eget net. 1-0 til uglerne.

Vi kløede dog på, og i det 32. minut kom udligningen. Bolden blev chippet ind til Andreas Baes, der forsøgte sig fra en spids vinkel. Oliver Thorup fik reddet, men returen endte hos Casper Löween, der kunne sende kuglen i kassen til stillingen 1-1.

BB-AB, 15.06.19 (2)

Og minsandten om ikke selvsamme Löween var på pletten igen tre minutter senere. Löween blev spillet fri i dybden af Jonas Magnussen og med en kølig venstrebens-afslutning, fik han sendt bolden i mål ved forreste stolpe. 2-1 til os.

Lige inden pausen var det tæt på et hattrick for Löween, da Richter spillede ham fri med en smart hæl-aflevering, men Thorup kom flot ud af sit mål og fik i to omgange reddet uglerne, så de stadig kun var bagud med et mål.

Vi havde altså chancerne til at gå til pausen med en større føring, men måtte nøjes med en føring på 2-1. Men det var en rigtig flot 1. halvleg, desværre kan det samme ikke siges om 2. halvleg.

I 2. halvleg var der lidt længere mellem de gode aktioner fra Brønshøj, men i 2. halvlegs 12. minut fik vi en stor mulighed for at gøre det til 3-1. Der opstod både muligheder til Löween og Dawda Ngum. Men førstenævnte fik sin afslutning blokeret, mens sidstnævnte sparkede lige på Thorup.

I stedet for at det blev 3-1, så løb AB ned i den anden ende og fik udlignet til 2-2 med et flot mål. Anis Ben Slimane tog bolden til sig, og med elegance gled han forbi vores forsvar, tog turen udenom Vilfort og fik sendt bolden i mål.

BB-AB, 15.06.19 (3)

Tre minutter senere var den så gal igen i vores defensiv. Her fik et fladt indlæg lov til at gå hele vejen, og så stod netop indskiftede Frederik Ellegaard Christensen helt fri og kunne gøre det til 3-2 til gæsterne.

Efter føringsmålet til 3-2 tog AB taktstokken og fik skabt flere chancer, mens vi slet ikke fik skabt noget i kampens sidste 20 minutter.

Det endte derfor med et 2-3 nederlag hjemme mod AB i sæsonens sidste kamp. Vi havde ellers fuld kontrol og godt styr på i de første 45 minutter. Men en fodboldkamp varer som bekendt 90 minutter, og det var AB mere klar over end vi var.

lør. 15. juni 2019
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 515
Akademisk Boldklub