11.08.19: Avarta-BB, König i kamp om bolden

Stadig ubesejret i Espelunden, men...

For 13. gang kunne vi forlade Espelunden med point, men for filan hvor ville det have været rart med tre point i en kamp, hvor vi dominerede. Men bolden ville ikke ind, og derfor endte det 0-0 for 100. gang i en Brønshøj-divisionskamp. Samtidig var det vores første 0-0 kamp siden den 5. maj 2018, hvor det blev 0-0 hjemme mod Odder.

Der var foretaget et par ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod Holbæk. Bl.a. var der debut til vores nye venstreback Nicolai Clausen.

Allerede efter seks minutters spil var vi tæt på at bringe os foran. Andreas Baes slog et yderst præcist hjørnespark, som sad lige i panden på Jacques Bang Sørensen. Men inde på stregen stod en Avarta-spiller og fik headet bolden væk.

11.08.19: Avarta-BB, Jacques' forsøg reddes stregen

Det var tydeligt at se, at Avarta havde tænkt sig at stå dybt og satse på omstillinger. Dette gjorde det ikke bare svært for os at skabe chancer, men også, at der netop ikke var mange chancer.

I det 21. minut var Danni König tæt på at score for anden kamp i træk. Han fik slidt sig fra af en Avarta-spiller. Vinklen blev dog lidt for spids, da König fik trykket af, hvilket gjorde, at Morten Bank kunne få fingerspidserne på forsøget.

Avarta fik på nogle omstillinger et par chancer, men hverken Jonas Hemmingshøj eller Mads Walter kunne få bolden i mål. Inden spillerne gik til pause, havde Nicolai Clausen et frisparksforsøg, men han sparkede lige på Morten Bank.

Man skulle ikke tro, at det var muligt, men i 2. halvleg trak Avarta sig endnu længere tilbage. Dette gjorde, at vi havde bolden rigtig meget. Men der var for mange sløsede afleveringer på banens sidste tredjedel, så det blev aldrig rigtig farligt.

11.08.19: Avarta-BB, Jonas med en præcis aflevering

Et par gange lykkedes det for Avarta at komme igennem i vores højre side, men Kasper Vilfort var vågen ind i sit bur og fik holdt butikken lukket.

Med et kvarter tilbage begyndte trætheden at melde sig hos Avarta, der i midtugen havde spillet pokalkamp. Det blev derfor til nogle farlige forsøg til os.

Efter et indlæg fra vores venstre side stod König helt fri, men angriberen ramte bolden alt for rent, så den strøg et godt stykke forbi mål.

Fem minutter før udløb af den ordinære spilletid var indskiftede Kevin Bechmann Timm tæt på at blive dagens hveps i skysovs, da han med et kraftfuldt hovedstød sendte bolden mod mål. Men uheldigt for Kevin og Brønshøj ramte bolden stolpen.

11.08.19: Avarta-BB, Skud lige på Morten Bank

I kampens overtid var der hovedstødsmuligheder til både König og Ofori, hvoraf den største af dem tilfaldte sidstnævnte. Men på kanten af det lille felt, fik den stærke forsvarsspiller headet over mål.

Det hele sluttede derfor 0-0 efter en meget ensidig affære i 2. halvleg. Og kan vi få lidt mere præcision i afleveringer og mere skarphed i afslutningerne, så bliver det også til tre point på fredag den 16. august kl. 19, hvor vi møder HIK i sæsonens første hjemmekamp.

søn. 11. aug 2019
kl. 13:00
Dommer: Niels Haubo
Tilskuere: 488
BK Avarta
0 - 0
0 - 0
Brønshøj Boldklub
45' Emil Wass
69' Jeffrey Ofori
72' Mads Walter
84' Victor Guldbrandsen
84' Jamil Fearrington
90' Emil Thomsen