Aarhus Fremad-BB, 21.04.18

Brønshøj straffet på to minutter

Det virkede som om, at det var Brønshøjs dag i dag, da træværket reddede Brønshøj to gange, og Aarhus Fremad forærede hvepsene et mål. Men på 2 minutter i 2. halvleg fik aarhusianerne vendt det hele på hovedet med to mål. Philip Rejnhold scorede for Brønshøj, mens Andreas Damgaard og Frederik Høgh Jensen scorede for Aarhus Fremad.

Det var hjemmeholdet fra Aarhus, der startede bedst og var tæt på et hurtigt mål med et par nærgående forsøg. Tættest på var Arfan Habibi, der tog chancen fra kanten af feltet, men måtte se sin afslutning ramme overliggeren.

Brønshøj kom bedre og bedre med, og spillet foregik mere og mere på hjemmeholdets banehalvdel. Det krævede dog lidt assistance fra Aarhus Fremad for at komme foran. Aarhus Fremad-målmand Rasmus Henningsen kunne ikke få bolden under kontrol, og så fik Rejnhold erobret bolden. Rejnhold tog et træk fra keeperen og kunne sende bolden ind i et tomt mål. 1-0 til Brønshøj.

Aarhus Fremad-BB, 21.04.18 Rejnhold gør det til 1-0

På trods af at have spilovertaget var det ikke mange chancer, som hvepsene fik skabt. Det gjorde aarhusianerne derimod. Habibi havde et par nærgående forsøg, efter et klumpspil i feltet endte bolden på stolpen og to gange måtte Vilfort hive flotte redninger ud af ærmet.or f

Brønshøj kæmpede bravt i 1. halvleg, hvor værterne fik spillet sig frem til en masse hjørnespark, men gang på gang fik hvepsene afvist. Og første gang i foråret kunne Brønshøj gå til pausen med en føring.

Aarhus Fremad-BB, 21.04.18 Pausestillingen

Brønshøj kom blæsende ud til 2. halvleg og fik lagt et tungt pres på Aarhus Fremad for at få scoringen til 2-0. Men hvepene måtte nøjedes med en lang række hjørnespark.

Men Aarhus Fremad lagde sig ikke bare ned, og de var tæt på at udligne flere gange. Habibi var igen på spil omkring Brøn, der shøjs felt, og med en flot detalje fik han vippet bolden over Jamil, og hamrede til bolden første gang. Han måtte dog se bolden stryge over mål.

Efter 77 minutter fik Aarhus Fremad udbytte af et af deres mange hjørnespark i kampen. Et hjørnespark, der skulle have været et målspark, da TV-billederne viser, at det var en Aarhus Fremad-spiller, der ramte bolden sidst. Bolden blev sendt over omkring bagerste stolpe, hvor Andreas Damgaard hoppede højst og fik headet den over i det lange hjørne. 1-1.

Bare to minutter senere skete det, der ikke måtte ske. Frederik Høgh tog bolden over til venstrebenet og sendte kuglen over i det lange hjørne uden for Vilforts rækkevidde. 2-1 og på to minutter fik hjemmeholdet fuldstændig vendt kampen rundet.

Aarhus Fremad-BB, 21.04.18 Frisparksforsøg

Brønshøj kom frem til nogle store muligheder. Først fik Kevin headet et hjørnespark lige forbi mål og kort efter var Jamil meget tæt på at få prikket bolden i mål.

Brønshøj øste den ene bold efter den anden ind i feltet, men de høje Aarhus Fremad-folk fik clearet gang på gang.

Lige inden slutfløjtet havde Kevin en fin mulighed, men han måtte se sin afslutning sidde lige på Aarhus Fremad-målmanden.

Så på trods af at havde været foran, endte det med et 1-2 nederlag. Det var også en flok skuffede spillere, der gik ud for at takke de medrejsende hvepse, der trods alt stadig er optimistiske.

Heldigvis for Brønshøj tabte en stor del af holdene omkring os point, og det er muligt stadig selv at afgøre det. Men der skal meget gerne tre point på tavlen på lørdag den 28. april, når Brønshøj gæster Greve kl. 14.

lør. 21. april 2018
kl. 14:00
Riisvangen Stadion
Dommer: Patrick Remon Andersen
Tilskuere: 474
Aarhus Fremad
2 - 1
0 - 1
Brønshøj Boldklub
13' Andreas Damgaard
19' Philip Rejnhold
37' Jacob Berthelsen
42' Philip Rejnhold
54' Anton Holse
70' Asger Hausted
70' Oscar Buch
77' Andreas Damgaard
79' Frederik Høgh Jensen